- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
charston
csendes tag
válasz madgie #30103 üzenetére
ez igy van, de nem is irtam azt se h az itthonit nézném, azt irtam h van benne satellite, amiből logikusan következik h műholdas progressziv 1080 adásokat néznék nem interlace-eseket. Amúgy pont ilyen helyen dolgozom szóval hagyjuk a témát.
De még mindig a V20-al rendelkező fórumtag jelentkezését várom -
charston
csendes tag
-
charston
csendes tag
válasz Dorian #30070 üzenetére
Nincs szükségen 50"-os nem kimondottam mozizásra szertném hanem 1080p-s műsorszórást nézni (ezért is félek kicsit a beégéstől mert itt már nem zoomolgat az ember, és gondolom a köz hozzá szólás az lesz h ugyis HD tartalmat nézek ahhoz meg kell a távolság.... ebb nem menjünk bele). Van benne satellite tuner ezért nem kell meg egy felesleges por fogó a nappaliba, és mozizásra meg ott van a 1080p-s projektor. Tehát elsősorban arra használnám amiért a televíziót anno feltalálták. És számomra fontos a fogyasztás mivel ez is egyfajta környezetbarát dolog. Jó a környetebarát dologba nem menjünk bele részletekig mert minden műanyagból készül ahhoz meg olaj kell dotdotdot. Elvégre te is a kocsid választásakor azért vetted azzal a motorral ami, mert teljesítmény/fogyasztás szempontjából a legjobb.
Ezért is irtam az első hozzá szólásba h olyan ember jelentkezését várom akinek ilyen van, mérettől függetlenül V20. -
charston
csendes tag
Van valakinek tapasztalata Pana 42V20-sal? Igazából minden érdekelne róla főleg a fogyasztás. Eddig 1x láttam élőben, nagyon tetszett, de a fogyasztás és a beégés az kicsit gondolkodtatóba ejt. Mennyit kell egy csatornán futnia hogy beégés legyen?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asztalos klub
- Projektor topic
- További aktív témák...