- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
yps12
csendes tag
válasz charston #30104 üzenetére
Nekem 42V10-em van (szerintem hasonló a panel). Egyszer írtam róla ide egy rövidet, de most nem találom.
A lényeg:
- a kép kiváló (SD analóg TV, 3 m nézési távolság, HD 2 m, THX mód nagyon szép)
- beégés nincs (kb. 3 000 óra van benne, sok logós TV adással)
- ghost minimálisan látszik (itt írt korábban valaki Popcorn indításról, annyira nekem nem durva, de tény, hogy van valamekkora)
- médialejátszója nem a legjobb (max. mpeg, voc DLNA-val)
- sat tuner jó, egy kicsit lassú a csatorna keresése (80 perc, ha teljes szkennelést indítasz), nekem német lokalizációval jelent meg a menüben (magyarul ekkor is tud beszélni az OSD)
- elvileg CAM modullal használható a dvb-c (írta is valaki, hogy ment egy G15-ön)
- a felhasználás ergonómiája jó (minden logikus és gyors, láttam más tv-ket, ahol idegesítően sokat kellett várni a menüben való lépkedéskor, csatorna váltáskor, bemenet váltáskor stb., az egyik kollégámnak egy Samu ennél nagyobb plazmája van (PS50c700?) és a labda csíkot húz a focipályán - itt nincs ilyen)
- távirányítója is megfelelő volt (most egy Harmony-t használok)
- PC-re nem való -
DM-Fan
nagyúr
válasz charston #30068 üzenetére
Nem is a fogyasztásra gondoltam az #1. HSZ-ra utalva, hanem a ghosting/beégés témakörre, de ez egyébként is heti szinten újra és újra felmerülő téma, úgyhogy visszaolvasva sokat láthatsz belőle.
A fogyasztásról azért nem lehet általánosságban írni, mert nagyon sok minden befolyásolja: alapvetően a nézett műsor, a TV-nézési szokások, a beállítások, de még a képarány is. Az nagy általánosságban szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy a 42"-os fullHD modellek sem esznek többet 150 Wh-nál átlagosan, de szerintem inkább alatta, úgy 120 Wh környékén.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz charston #30008 üzenetére
Fogyasztásban nem jelentősebb, mint bármelyik másik NeoPDP-s modell: 42"-os méretet feltételezve olyan 150 Wh körül mozoghat nagy átlagban, ami persze nézett tartalom függvényében ingadozhat.
Minden egyéb tekintetében én is javaslom olvasásra az #1. HSZ-t![ Szerkesztve ]
Get Moded!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asztalos klub
- Projektor topic
- További aktív témák...