Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
yas
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy P42U10E plazma tv-t. Húúú... gyönyörű a képe, még az SD adások is elég szépen jelennek meg rajta.
Viszont lenne egy kérdésem a hozzáértőktől, esetleg DM-Fan-tól. A készülék elvileg tudja fogni a DVB-C-t is, de sehogy sem tudom előcsalogatni a behangolást. Még a bemenetek elnevezésénél sincs DVB-C. Ha a TV gombot nyomom, csak az SD adás és DVB-T között válltogat. Ezt most nem értem, mert a használati utasításban is benne van, hogy váltsak DVB-C-re és ott hangoljam be. De nem tudok oda válltani. Ezekszerint még sincs benne DVB-C?"Sosem a gyógyszer rossz, hanem a betegek vannak összecserélve."
-
yas
csendes tag
Köszi a választ, megynyugtattál.
Amúgy tv-vel nagyon megvagyok elégedve. Gyönyörű tiszta a képe. 51 cm-es tv-ről váltottam, és hát mit is mondjak. új fogalmat nyert a tv-zés. Szinte az összes szabadidőmben filmeket nézek.Haveromnak kb 6 éves a Panasonic plazmája és még mindig tökéletesen működik.
"Sosem a gyógyszer rossz, hanem a betegek vannak összecserélve."
-
yas
csendes tag
Amúgy rájöttem a DVB-C előcsalogatásához az ország beállításánál Svédországot, vagy Finnországot kell beállítani.
Így már tökéletesen működikHa valaki nem ezt állította be akkor lehetőség van újra beállítani.
A beállítás menü - rendszermenü - gyári állapot választásával minden beállítás törlődik, és olyan mint amikor a tv-t először beüzemeljük."Sosem a gyógyszer rossz, hanem a betegek vannak összecserélve."
-
yas
csendes tag
válasz znagyznagy2 #7978 üzenetére
Szerintem a csatornánkénti hangerő memorizálást tudja az 50x10y. Nekem 42u10e van és ott a távirányitó optoin gombját megnyomva a hangerő +- állítható. ezt az adott csatornához el is tárolja így kiküszöbölhető, hogy az egyik csatornát alig hallani, míg a másik bömböl.
Igaz ez az opció csak a tv saját hangszórójánál üzemel."Sosem a gyógyszer rossz, hanem a betegek vannak összecserélve."
-
yas
csendes tag
Szia!
Valószínű azért látod világosabbnak a képet, mert ott még a gyári beállítás van.
Minden bemenethez (HDMI1, HDMI2, SCART, S-VIDEO...) külön betudod állítani a fényerőt, kontrasztot, színtelítettséget, stb.
Szerk:
Bocs félrértettem. Ha az eddig nem használt vékony keretre gondoltál, akkor DM-Fan már leírta.
Üdv, Yas
[ Szerkesztve ]
-
yas
csendes tag
Ha esetleg Pesten jársz munkaidőben akkor őket tudom javasolni. Igaz nagyker, de mindenkit kiszolgálnak. 3300u 63V kondi
[ Szerkesztve ]
-
yas
csendes tag
Engem csak egy dolog zavar.
Pl.: HBO 16:9-ben adja a filmeket, de a felratot 4:3 arányban teszi rá. Azért a 16:9-es tv-n a feliratos filmet vagy nyomott fejűemberek mellett olvasni is tudom, vagy nagyítok, de akkor ugrik a felirat.
Igazából nem értem a koncepciót, de Ők biztos tudják miért így sugároznak."Sosem a gyógyszer rossz, hanem a betegek vannak összecserélve."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest