Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen NETbookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz davidoff84 #3353 üzenetére
mindenkepp dvi-hdmi. pc csatival max 1366x768-at tudsz neki adni (azt hiszem).
Sub-S: nem skalazza fel?
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
lúzer
veterán
válasz davidoff84 #3353 üzenetére
milyen közel kell menni, hogy pixelekre essen a kép?
kösziMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
válasz davidoff84 #3370 üzenetére
kösz mindkettőtöknek
elugrottam boltba előbb, eléggé forró volt, igaz nagy fényerővel nyomják ilyen helyen
"sajna" elveri az lcd tv-ket (először elvetettem a plazmát)más:
a szokásos parák: ghosting, beégés stb. PV80-nál láttatok valamit?
a hátsó rács nem gyűjti a port?ui: TH-37PV80P vagy TH-37PX80P-ben gondolkodok, sőt már megrendeltem volna de 2 hetet mondtak
[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
gyiku
nagyúr
-
Yellow73
tag
válasz davidoff84 #3401 üzenetére
Na jó, de egy ugyanazon a helyen?! Akkor már az egyiket kiraknám az étkezőbe, a másikat meg a hálóba...
-
Yellow73
tag
válasz davidoff84 #3403 üzenetére
Oko-oké, de én 42"-ost szeretnék nézni, nem sok kis 7"-ost
-
DEW3yl
tag
válasz davidoff84 #3409 üzenetére
Ő biztos úgy gondolja, hogy zoomoljon rá a széleszvásznú 4:3-as arányú műsorra és akkor az oldal csíkokkal együtt a "szélesvászon" is eltünik. Csak annyi, hogy az csak 4:3-as arányú tévén szélesvásznú és egy 16:9-esen már kitölti az egész teret.
Screw you guys, I'm going home! Megj.: a teknológia szót nem azért írom eképpen, mert azt hiszem így helyes, hanem nekem így tetszik.
-
törölt tag
válasz davidoff84 #3409 üzenetére
arra gondoltam, hogy nyujtott pixel...
pl a plazmama 1024/*768-as felbontasu, ezert ha beteszek egy filmet sima syelesvasznu modban, akkor keskenyebb lesy, es alul-felul lesz csik
de ha a tv-t atallitom 16:9-re, egybol kitolti az egeszet4:3-as tv kepet en megszoktam mar 16:9-ben, egyaltalan nem zavaro
-
Möhe
addikt
válasz davidoff84 #3411 üzenetére
Már volt róla szó. képarányok A SW nem 16:9 forma,hanem 2,35:1 .Hacsak nem divix-es zoomolt forma.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz davidoff84 #3426 üzenetére
Azért közel sem a Pana a Rolls. Meg lehet nézni a Pio-kat. Mondom ezt én Pana-tulajként.
Get Moded!
-
Il Dottore
tag
válasz davidoff84 #3428 üzenetére
Kösz.....
Tudom, hogy lehet kapni....HAF 932 Advanced, Gigabyte GA-X99-Gaming 7 WIFI, i7 5930K 3.50GHz+BeQuiet Dark Rock 3,Gigabyte GTX 980 4GB G1.Gaming, Kingston DDR4 16GB/2800 KIT HyperX Predator, be quiet! Dark Power Pro 11 850W, Samsung 512GB 850 PRO+ 4xSeagate 4TB, 1xSeagate 8Tb Archive, Razer Mantis Control+G1, Samsung TA750.
-
gyiku
nagyúr
válasz davidoff84 #3444 üzenetére
nappaliban 42es plazma, haloszobaban 32es lcd. mind pana termeszetesen
hüllő
-
DM-Fan
nagyúr
válasz davidoff84 #3619 üzenetére
Igen, ez nálam is pontosan így van a PX80-on, ezért írtam, hogy nem ész nélkül kell tolni, hogy pl. 6 órát játszol egyazon játékkal és mondjuk azalatt az idő alatt végig ott virít a mondjuk hófehér HUD. Na, azt tuti megsínylené a panel. Ha 1-1,5 órákat játszik az ember egyhuzamban (szerintem ennél többet nem is egészséges), ráadásul úgy, hogy mondjuk néha ki-ki lép a játék menüjébe, amikor elmegy a hűtőig a következő sörért, akkor nem lehet gond.
Get Moded!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest