Hirdetés
Aktív témák
-
Palika71
őstag
válasz viharhozo #609 üzenetére
1. Ha kb. 2.5m -nél messzebről nézed, nem kell a FULL HD, elég az 1280x768 is.
Az .mkv -s filmjeid (szerintem) úgy sem FULL HD -s felbontásúak. A PV60 jó, de én inkább a PV70-et ajánlanám. Újabb fejlesztésű a panelja.
2. YUV: videó-jel átvitelére szolgálú csatlakozó felület Q-Link: a Pana készülékei között viszi át a jelet (pl. kamera) (ez nem 100%)
3. Az egyik HDMI pl. lehet a notidé, a másik pedig lehet a DVD játékosé.
4. Továbbra is a PV70 -re szavaznék
5. kicsit adnak hozzá, a nagy pedig valóban drága. (Tégy alá szekrényt )Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
kovasz
senior tag
válasz viharhozo #609 üzenetére
1.olyan plazmat vegyel amin van vga bemenet kulonben a kepminoseg nem lesz jo meg hdmi-vel se. mivel a plazmak nem tudjak a hdmi felbontasait es atmereteznek.
2.nem kell tudod joereszt semmi se hasznalj a qlink-et. a YUV egy szin kodolasi sema.
3. nem sokra, de lehet pl ket dvd lejatszot kotni ra.
4. pasz. nekem pv60 van az 1024x768-at tud most olyat vennek ami ful hd-s illetve a hdmi altal meghatarozott felbontason meg nativ-ban. es minnel nagyob legyen a kontraszt aranya.
5. valamilyen jar hozza, egyebkent barkacsaruhaz ebay, vatera, depo.hu. projektorbolt.hu -
erdoke
titán
válasz viharhozo #621 üzenetére
A plazma menekül a nagyobb méretek felé, ami nekünk jó hír, egyre olcsóbbak lesznek az 50'' és nagyobb méretek. Sok gyártó nem bírja a plazmával a versenyt, mert nem gyárt hozzá elég nagy mennyiségben. Lásd LG és Samsung, akik lényegesen több LCD-t csinálnak.
A Panasonic még nem hallott erről a saturnos hírről, ugyanis most építi az eddigi legnagyobb plazma gyárát.
Állványt (nem talpat) nézegesd szorgalmasan az online boltokban, én valami 35-40e-ért vettem tavaly márciusban az enyémet. Kifoghatsz olyan akciót is, amikor ingyen adják a plazmához.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz viharhozo #637 üzenetére
Látom, nemrég kezdtél nézelődni. Másfél-két éve a Pana plazmákhoz még külön kellett talpat venni, egyébként egy árban volt az LG-vel. Ez volt a trükk, de nem szerették a vásárlók. Én igazából a 10000:1 kontrasztarány dumához való besorolást nem szeretem, dehát ez kell a parasztnak.
A legjobb aláírás a héten
-
1010
őstag
válasz viharhozo #1085 üzenetére
a samsunghoz 1+1+1 év a garancia ami csak 1évig teljes krű
utána ingyen javitás utána pedig ingyen alakatrésztehát ha 1év után elromlik és javithatalan akkor nincs csere dobhatod ki
és mindegyik egyforma jó csak a panasonic nem ég be az összes többi igen
ennyi a nagy titok[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz viharhozo #1498 üzenetére
Úgy emlékszek, Panasonic kódja volt, és mindenben teljesen passzolt a TV alá, akárcsak az enyém szürkében. Többször is megnéztem a kombót és az ártáblát, kissé hihetetlenül kedvezőnek tűnt.
szurmakotium,
Valós kontrasztról is volt szó, vagy még csak a marketing bullshit jön?[ Szerkesztve ]
-
szurmakotium
tag
válasz viharhozo #1519 üzenetére
Ja elég irreális áron vannak a Pana állványok ... 120-150-között láttam én is őket. Egyedül a netdeponál volt 59 ezerér a pv70-eshez állvány decemberben akciósan de azt is elkapkodták ... MIntha úgy láttam volna hogy a bbstúdióban van 59-ért most ... De ezek is csak a 42PV70-eshez valók voltak ...
-
erdoke
titán
válasz viharhozo #1519 üzenetére
Benne van a friss MM katalógusban is (Debrecen)! Sajna itt nem írják az állvány kódját, de határozottan Pna kód rémlik a boltból.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz viharhozo #1597 üzenetére
Egy ideje a határszéleken elhelyezkedő áruházakban már figyelembe veszik a bevásárló "turizmust" is. Debrecenbe sokan jönnek át vásárolni Romániából, ha jó árakat és válsaztékot találnak. Könyen lehet, hogy a mágikus 300e alatti áron több nyereséget termelnek az adott áruval, mintha 320-ért adnák. Főleg ha arra számítanak, mást is vesz majd az odacsábított vevő.
-
Yellow73
tag
válasz viharhozo #1639 üzenetére
Le vagytok ti maradva ;) A CES-en már a 150"-os plazmát mutatta be a Pana.
Tapétának pedig ott a Lifewall. Nézzétek meg [itt (link)], érdemes -
Tian66
senior tag
válasz viharhozo #2187 üzenetére
Valóban nem ír semmit, de én azt mondom az ördög nem alszik ( vagy ha igen akkor meg nem biztos, hogy most ). Nálam (PS50Q92) 1 hónapig nem használtam olyan képarányt aminél kissebb a kép mint a TV. Vigyázz az utókép kialakulásra is, később már sokkal hamarabb javul.( állóképek ) Mindent lehet csak csínján bánj vele az elején, meghálálja. Gratula a TV-hez.
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.