Hirdetés
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kiki22 #43032 üzenetére
Tudtommal nem nagyon komálja a HD-tartalmakat. Nekem G20-am van, de nagyon nem kísérleteztem a médialejátszójával, Popcorn-om van, az abszolút mindent visz.
Netezési lehetőség korlátozott: Youtube, Skype, Picasa stb. kliensek vannak beépítve, de nem is igazán ajánlott plazmán netezni a tartós képelemek miatt. Szóval a plazma nem épp "mindenes TV", ez elsődlegesen megjelenítő, abból viszont talán a legjobb - már ha filmnézésre kell. Játékra is jobb, mint az átlag LCD-k, csak a HUD-okra figyelni kell, hogy ne legyenek jelen egyhuzamban órákig. Nincs gond a PC-s játékkal sem, csak figyelj oda, hogy ha befejezted, akkor véletlen se felejtsd ott a Windows asztalt órákra, mert abból zűr lehet!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kiki22 #43102 üzenetére
Neked kell tudni, hogy mik az elvárásaid. Mint mondtam, egy Samsung 51D550 - annak ellenére, hogy csak egy belépő fullHD modell - is elég sokoldalú és jó TV: képminőséget tekintve korrekt, jó a médialejátszója és 3D-t is tud, árban is korrekt, 225 eFt-ért elérhető.
Ha képminőségben feljebb akarsz menni, akkor ott a Panasonic G-szériája, de az szolgáltatások terén nem nyújt annyit, mint a D550, viszont már 50"-os méretben is megkapod 300 eFt alatt. Neked kell mérlegelni, hogy mi nyom többet latban.
Ha spórolni akarsz és a PS3 a fő szempont, akkor már egy HD-Ready Panasonic 50C3-mal is ki tudod aknázni a PS3 által nyújtott potenciált, már ami a felbontást illeti legalábbis. Az megáll már 155 eFt-ból is. A jobb mozgásmegjelenítés és a jobb általános képminőség miatt azonban inkább ajánlott a fullHD modellek felé kacsintgatnod, így akár az S30, akár a G30 jó alternatíva lehet. Minden csak pénzkérdés.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kiki22 #43362 üzenetére
Itt az összehasonlítás. A magyar honlap nem igazán működik.
Get Moded!
-
salapp
addikt
válasz kiki22 #44845 üzenetére
Szia!
Tudtommal - javítsatok - jelenleg a T-Sat szolgáltatás az összes szatelites közül a legjobb minőségű. És náluk nem kell külön fizetni a parabola antennáért, mint pl. az agyontömörített csatornákat és mindenféle román adókat erőltető UPC-Directnél. Ezzel együtt én a mindigtv extrát választottam egy 18Db nyereségű tetőantennával. Nézd meg, elegendő-e neked ennek a csatornakínálata. Mert a képminőség szerintem itt a legjobb, amit eddig láttam, és nekünk bőven elég, ami van (na jó, egy paprika tv és egy deko néha jól jönne a 3 sportcsatorna helyett, de más meg biztos éppen azoknak örül)-ha megvetted, majd lécci számolj be, hogy receg vagy nem receg a FHD és Bluray forrásból!
Többünket érdekel a típus.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz kiki22 #45399 üzenetére
Csak nézd meg a filmet, és ha semmi zavarót nem veszel észre akkor tarsd meg. Ne keress rajta hibát mert találni fogsz, minden tv-nek van!
És ha már megtaláltad, állandóan zavarni fog és hiába veszel utána panasonic, netalán LG tv-t azokban is fogsz valami hibát találni.[ Szerkesztve ]
-
Farkas82
tag
válasz kiki22 #45399 üzenetére
A legkönnyebben akkor veszed észre, ha amikor a kamera lassú oldalirányú mozgást végez, "pásztázza a képet" kiszúrsz magadnak valami függőleges tárgyat, pl oszlopot, és azt követed a tekinteteddel, a mozgását akadozónak fogod látni. Ez megvan normál 24p-nél is, de ha a tv 2:3-mat alkalmaz, másodpercenként 12 lesz akadás, ami jobban látszik. De ha már tudod mit nézzél, gyakorlatilag mindig látszik amikor valami mozog a képernyőn nem túl lassan és nem túl gyorsan.
Egyébiránt én sokáig 60Hz-es monitoron néztem HD filmeket, és addig nem zavart míg nem olvastam róla utánna viszont hogy olvastam róla, már folyton csak azt néztem
Így aztán tv vásárlásnál nekem nagyon fontos szempont lett.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kiki22 #46883 üzenetére
Van különbség kábel és kábel között, még digitális átvitelnél is, csak nem feltétlen azon a szinten fog kijönni ez a különbség, amit az átlagos felhasználó otthon néz: egy 42"-50" közötti átlagos TV-hez egy 4-8 eFt közötti árfekvésű, minőségi, megfelelően árnyékolt kábel megfelelő választás lehet. A lényeg, hogy Category 2-es, High Speed (korábbi jelölés szerint minimum HDMI 1.3c szabványnak megfelelő) kábel legyen, szemre is normál vastagságú és árnyékolású - ergo ne cukorspárgányi átmérőjű legyen. Ha valakinek szüksége van az ethernet-csatornára is a két eszköz közötti kommunikáció miatt, akkor figyelje azt is, külön fel szokták tüntetni a kábelek csomagolásán. Ha a fentieknek megfelel, azon már az 1080p tartalmak maradéktalanul és hibátlanul átmennek.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz kiki22 #46899 üzenetére
Az 1.3 is átviszi a 3D-t, nem csak a 1080-at, amire az 1.2 is képes. Egyébként ezek a számozások már nem hivatalosak, nézd meg a hdmi.org oldalon!
Az 1.4 plusz tudása az ARC és az Ethernet.
Az eladók nagyrésze annyit ért ehhez a témához, mint hajdú a harangöntéshez. Fingjuk nincs a HDMI szabványról, de a nézési távolságokról sem, ami sokkal nagyobb baj.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
válasz kiki22 #46909 üzenetére
Ami a rendszeredhez illik. Például egy Dune Smart lejátszó és G30 tévé közé elegendő az 5000 Ft/m érékű HDMI kábel. Lehetőleg kábelgyártásra szakosodott cég terméke legyen, mint az Inakustik, QED, Monster, Audioquest, Kimber, Wireworld, stb. De a KáCsa saját madzagjai is nagyon jók: [link] .
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz kiki22 #46912 üzenetére
Mindkettő jó, de amit linkeltem, az is, és nem jobb nála a duplájába kerülő Forest.
Milyen lejátszót veszel?(#46917) spiritex
Mondhatok bármit, de felesleges, próbálj ki néhány kábelt és döntsd el magad!(#46921) M_AND_Ms
Azt senki nem állította, hogy köze van a képminőséghez.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz kiki22 #46959 üzenetére
Még szép! Jól néznénk ki, ha nem lehetne akár három bármilyen képarányú filmet végignézni a legkisebb károsodás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz kiki22 #47991 üzenetére
Visszaolvastál?!
8, Az akcióban kizárólag a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep által Magyarországon forgalomba hozott, az alább felsorolt forgalmazóknál, illetve üzletekben vásárolt Viera televíziók vesznek (vehetnek) részt:
• Auchan
• AV-Land (Kecskemét)
• Cora
• Euronics
• Extreme Digital
• Media Markt és Saturn
• Panaudio - Panashop boltok
• Panasonic Club Áruház
• Szalai Műhely Kft. (Plazmadiszkont)
• X-System Kft
• Hifinet hálózat[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz kiki22 #48728 üzenetére
Nekem a vt30-as van, a gt30-ast nem ismerem.
Én ha újból kellene venni tv-t biztos nem vennék az idei edge ledes kollekcióból.
Amik voltak nálam:ue40d6757; ue40d8005; egytől egyig foltosak, felhősek voltak.
Ami még nagyon zavart az akadás, sokszor belassult a kép, de még gyári blu ray lemezzel is.
A vt30-ban eddig még nem csalódtam.
Ami fura hogy a 3D az LCD-n élénkebb, világosabb volt.
Itt most picit olyan mintha egy koszosabb üveg mögül néznem,de csak a 3D-nél.
A szemüveg többet sötétít mint a samsungé és kényelmetlenebb is.
De ezek apróságok, a fő dolgok nagyon rendben vannak. -
< CyberBob >
őstag
válasz kiki22 #49010 üzenetére
Akkor ott valaki nem ment utána a dolgoknak.
"Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni."
Bizonyítottan működik és minden internetes vásárlásnál nem boltban átvett termékre (pl.: futár) vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
tibor.sz
tag
válasz kiki22 #49008 üzenetére
8 napos csere garancia nincs. Távollévők között létrejött szerződéseknél (tehát pl. internetes rendelésnél) van olyan, hogy 8 (vagy most már 5) napon belül a vevő indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Az elállás a szerződést felbontja és a már teljesített szolgáltatások visszajárnak. Vagyis a vevőnek vissza kell szolgáltatni a terméket az eladó részére, az eladó pedig köteles visszafizetni a kifizetett vételárat. Vagyis ez nem csere, hanem gyakorlatilag az eredeti (vásárlás előtti) állapot visszaállítása. És fontos, hogy ez kizárólag a távollévők között létrejött szerződéseknél van, tehát mondjuk egy bolti vásárlásnál nincs.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest