Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
tibor.sz
tag
válasz
kiki22 #49008 üzenetére
8 napos csere garancia nincs. Távollévők között létrejött szerződéseknél (tehát pl. internetes rendelésnél) van olyan, hogy 8 (vagy most már 5) napon belül a vevő indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Az elállás a szerződést felbontja és a már teljesített szolgáltatások visszajárnak. Vagyis a vevőnek vissza kell szolgáltatni a terméket az eladó részére, az eladó pedig köteles visszafizetni a kifizetett vételárat. Vagyis ez nem csere, hanem gyakorlatilag az eredeti (vásárlás előtti) állapot visszaállítása. És fontos, hogy ez kizárólag a távollévők között létrejött szerződéseknél van, tehát mondjuk egy bolti vásárlásnál nincs.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
kiki22 #49010 üzenetére
Akkor ott valaki nem ment utána a dolgoknak.
"Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni."
Bizonyítottan működik és minden internetes vásárlásnál nem boltban átvett termékre (pl.: futár) vonatkozik.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
kiki22 #48728 üzenetére
Nekem a vt30-as van, a gt30-ast nem ismerem.
Én ha újból kellene venni tv-t biztos nem vennék az idei edge ledes kollekcióból.
Amik voltak nálam:ue40d6757; ue40d8005; egytől egyig foltosak, felhősek voltak.
Ami még nagyon zavart az akadás, sokszor belassult a kép, de még gyári blu ray lemezzel is.
A vt30-ban eddig még nem csalódtam.
Ami fura hogy a 3D az LCD-n élénkebb, világosabb volt.
Itt most picit olyan mintha egy koszosabb üveg mögül néznem,de csak a 3D-nél.
A szemüveg többet sötétít mint a samsungé és kényelmetlenebb is.
De ezek apróságok, a fő dolgok nagyon rendben vannak. -
Gergőke88
addikt
válasz
kiki22 #47991 üzenetére
Visszaolvastál?!
8, Az akcióban kizárólag a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep által Magyarországon forgalomba hozott, az alább felsorolt forgalmazóknál, illetve üzletekben vásárolt Viera televíziók vesznek (vehetnek) részt:
• Auchan
• AV-Land (Kecskemét)
• Cora
• Euronics
• Extreme Digital
• Media Markt és Saturn
• Panaudio - Panashop boltok
• Panasonic Club Áruház
• Szalai Műhely Kft. (Plazmadiszkont)
• X-System Kft
• Hifinet hálózat -
BBéci
legenda
válasz
kiki22 #46912 üzenetére
Mindkettő jó, de amit linkeltem, az is, és nem jobb nála a duplájába kerülő Forest.
Milyen lejátszót veszel?(#46917) spiritex
Mondhatok bármit, de felesleges, próbálj ki néhány kábelt és döntsd el magad!(#46921) M_AND_Ms
Azt senki nem állította, hogy köze van a képminőséghez. -
BBéci
legenda
válasz
kiki22 #46909 üzenetére
Ami a rendszeredhez illik. Például egy Dune Smart lejátszó és G30 tévé közé elegendő az 5000 Ft/m érékű HDMI kábel. Lehetőleg kábelgyártásra szakosodott cég terméke legyen, mint az Inakustik, QED, Monster, Audioquest, Kimber, Wireworld, stb. De a KáCsa saját madzagjai is nagyon jók: [link] .
-
BBéci
legenda
válasz
kiki22 #46899 üzenetére
Az 1.3 is átviszi a 3D-t, nem csak a 1080-at, amire az 1.2 is képes. Egyébként ezek a számozások már nem hivatalosak, nézd meg a hdmi.org oldalon!
Az 1.4 plusz tudása az ARC és az Ethernet.
Az eladók nagyrésze annyit ért ehhez a témához, mint hajdú a harangöntéshez. Fingjuk nincs a HDMI szabványról, de a nézési távolságokról sem, ami sokkal nagyobb baj. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
kiki22 #46883 üzenetére
Van különbség kábel és kábel között, még digitális átvitelnél is, csak nem feltétlen azon a szinten fog kijönni ez a különbség, amit az átlagos felhasználó otthon néz: egy 42"-50" közötti átlagos TV-hez egy 4-8 eFt közötti árfekvésű, minőségi, megfelelően árnyékolt kábel megfelelő választás lehet. A lényeg, hogy Category 2-es, High Speed (korábbi jelölés szerint minimum HDMI 1.3c szabványnak megfelelő) kábel legyen, szemre is normál vastagságú és árnyékolású - ergo ne cukorspárgányi átmérőjű legyen. Ha valakinek szüksége van az ethernet-csatornára is a két eszköz közötti kommunikáció miatt, akkor figyelje azt is, külön fel szokták tüntetni a kábelek csomagolásán. Ha a fentieknek megfelel, azon már az 1080p tartalmak maradéktalanul és hibátlanul átmennek.
-
Farkas82
tag
válasz
kiki22 #45399 üzenetére
A legkönnyebben akkor veszed észre, ha amikor a kamera lassú oldalirányú mozgást végez, "pásztázza a képet" kiszúrsz magadnak valami függőleges tárgyat, pl oszlopot, és azt követed a tekinteteddel, a mozgását akadozónak fogod látni. Ez megvan normál 24p-nél is, de ha a tv 2:3-mat alkalmaz, másodpercenként 12 lesz akadás, ami jobban látszik. De ha már tudod mit nézzél, gyakorlatilag mindig látszik amikor valami mozog a képernyőn nem túl lassan és nem túl gyorsan.
Egyébiránt én sokáig 60Hz-es monitoron néztem HD filmeket, és addig nem zavart míg nem olvastam rólautánna viszont hogy olvastam róla, már folyton csak azt néztem
Így aztán tv vásárlásnál nekem nagyon fontos szempont lett. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
kiki22 #45399 üzenetére
Csak nézd meg a filmet, és ha semmi zavarót nem veszel észre akkor tarsd meg. Ne keress rajta hibát mert találni fogsz, minden tv-nek van!
És ha már megtaláltad, állandóan zavarni fog és hiába veszel utána panasonic, netalán LG tv-t azokban is fogsz valami hibát találni. -
salapp
addikt
válasz
kiki22 #44845 üzenetére
Szia!
Tudtommal - javítsatok - jelenleg a T-Sat szolgáltatás az összes szatelites közül a legjobb minőségű. És náluk nem kell külön fizetni a parabola antennáért, mint pl. az agyontömörített csatornákat és mindenféle román adókat erőltető UPC-Directnél. Ezzel együtt én a mindigtv extrát választottam egy 18Db nyereségű tetőantennával. Nézd meg, elegendő-e neked ennek a csatornakínálata. Mert a képminőség szerintem itt a legjobb, amit eddig láttam, és nekünk bőven elég, ami van (na jó, egy paprika tv és egy deko néha jól jönne a 3 sportcsatorna helyett, de más meg biztos éppen azoknak örül)-ha megvetted, majd lécci számolj be, hogy receg vagy nem receg a FHD és Bluray forrásból!
Többünket érdekel a típus. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
kiki22 #43362 üzenetére
Itt az összehasonlítás. A magyar honlap nem igazán működik.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
kiki22 #43102 üzenetére
Neked kell tudni, hogy mik az elvárásaid. Mint mondtam, egy Samsung 51D550 - annak ellenére, hogy csak egy belépő fullHD modell - is elég sokoldalú és jó TV: képminőséget tekintve korrekt, jó a médialejátszója és 3D-t is tud, árban is korrekt, 225 eFt-ért elérhető.
Ha képminőségben feljebb akarsz menni, akkor ott a Panasonic G-szériája, de az szolgáltatások terén nem nyújt annyit, mint a D550, viszont már 50"-os méretben is megkapod 300 eFt alatt. Neked kell mérlegelni, hogy mi nyom többet latban.
Ha spórolni akarsz és a PS3 a fő szempont, akkor már egy HD-Ready Panasonic 50C3-mal is ki tudod aknázni a PS3 által nyújtott potenciált, már ami a felbontást illeti legalábbis. Az megáll már 155 eFt-ból is. A jobb mozgásmegjelenítés és a jobb általános képminőség miatt azonban inkább ajánlott a fullHD modellek felé kacsintgatnod, így akár az S30, akár a G30 jó alternatíva lehet. Minden csak pénzkérdés.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
kiki22 #43032 üzenetére
Tudtommal nem nagyon komálja a HD-tartalmakat. Nekem G20-am van, de nagyon nem kísérleteztem a médialejátszójával, Popcorn-om van, az abszolút mindent visz.
Netezési lehetőség korlátozott: Youtube, Skype, Picasa stb. kliensek vannak beépítve, de nem is igazán ajánlott plazmán netezni a tartós képelemek miatt. Szóval a plazma nem épp "mindenes TV", ez elsődlegesen megjelenítő, abból viszont talán a legjobb - már ha filmnézésre kell. Játékra is jobb, mint az átlag LCD-k, csak a HUD-okra figyelni kell, hogy ne legyenek jelen egyhuzamban órákig. Nincs gond a PC-s játékkal sem, csak figyelj oda, hogy ha befejezted, akkor véletlen se felejtsd ott a Windows asztalt órákra, mert abból zűr lehet!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen notebookot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Utángyártott Arctis Nova szövet fülpárna és fejpánt szett fekete, Foxpost az árban
- Razer Blackshark v2 Pro eladó
- Onkyo TX-SR600E 6.1 házimozi erősítő nagy vas gyári távval
- Új, bontatlan Nothing Ear 2 fehér vezeték nélküli fülhallgató - 2 év magyar bolti garanciával! -
- SONY STR-DH510 5.1 házimozierősítő 100W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest