Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
vaksi8 #36051 üzenetére
Ha szerencséd van és nem produkált végleges beégést, akkor igen, el fog tűnni. Ez függ attól, hogy milyen kontrasztbeállítással ment az adott képi elem és milyen időtartamban volt jelen a panelen. Sajnos egy éjszaka alatt simán kialakulhat végleges beégés. Ezért is érdemes bekapcsolni pl. a Pana plazmákon az "Auto készenléti üzemmódot". Én itt beállítottam 2 órát, így ha 2 órán át nem nyúlok a távirányítóhoz (mert pl. nem vagyok a TV előtt, vagy elalszom előtte), akkor a TV kikapcsol. Ráadásul nem csak úgy hirtelen, hanem előtte 3 perccel kirak egy üzenetet a képernyőre, hogy még van 3 perced, hogy nyomj egy OK-t a távirányítón ahhoz, hogy megszakítsd (újrakezdje a számolást) a leállítási folyamatot. Nagyon hasznos funkció, erősen ajánlott a használata a hasonló esetek elkerülése végett!
Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Dark Souls sorozat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest