Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
"GTA4 is 640p, and if you mean resolution then upconvert it if you have a 1080p tv. I have a 1080p tv, and it looks exactly the same at 720p. ..." [link]
Persze külföldi fórumokon sokan mondják hogy a konzoljuk 1080p-re van állítva és van rajta kép a GTA4 alatt szal tutira 1080p-s a game.
Mondjuk én csak a saját szememnek hiszek, és kinézetre a 720p-s Braviámon csúnyább mint a Halo3. Az pedig elismerten rosszabb mint 720p.
Amúgy meg mindennek a jó oldalát kell nézni: a GTA4et azok is a konzolosok is teljes pompájában élvezhetik akiknek nincs HD ready vagy full HDs TVjük
Jó látni a fejlődést: mikor 2005 végén megjelent az x360 senkinek se volt HD ready TVje. A mai legjobb TVkhez meg nem elég se az x360, se a PS3 (GT5 Prologue) felbontása.
(ajánlott: core2duo + 8800 GT vagy jobb, DVI-HDMI kábellel? )Van vkinek tapasztalata mkv lejátszásról PS3on? Sajna az x360 nem támogatja pedig simán elbírná a procija.
[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Milyen egeret válasszak?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Hardcore café
- További aktív témák...