Hirdetés
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Kolbay #13523 üzenetére
"A G10 egy év alatt lepukkanó feketéjével nem jobb a konkurencia vadi új gépeinél. Ha csak a plazmákon belül maradunk, még akkor sem jobb a Pana egy év után már a Pana. Rosszabb. Ez műszerrel mérhető objektív dolog."
Így van, de nem is rosszabb. Ezzel szemben jelen áron olcsóbb egy G10, mint a konkurencia azon TV-je, ami hozza a tavalyi G10 leromlott szintjét. Pontosan a műszeres mérések mutatták meg, hogy még a "fakulás" után is hozták a G10-ek a konkurencia feketeszintjét. Megnyugtatlak, hogy a többi gyártó plazmáin in is ugyanúgy csökken a feketeszint (ez törvényszerű, ha használják), csak ott nem vernek ekkora port körülötte.
"Sejtettem, hogy meglepő, azért írtam le. Nem árt szétnézni a világban, mert ez a fórum kissé egysíkú, és eléggé félretájékoztat."
Miért, ki írt olyat, hogy mélyebb bármelyik Pana feketéje, mint a Kuro-é? Szerintem senki.
"Amúgy személyesen is volt szerencsém összevetni a G20-t az LG LE8500-al. A tényleg igen drága Samsung modellt sajnos még nem láttam."
Miért a 42"-os LG LE8500 a maga közel 400 eFt-os árával nem drága egy kicsit az azonos méretű 42G20 árához képest, ami jelenleg már 240 eFt-ba sem kerül? A 42"-os LG árából megkapod az 50"-os Pana-t, aminek még ráadásul jobb is a képe. Tényleg megérné az LG-t venned. Ennyit a korrekt tájékoztatásról és a félreinformálásról.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Le Mans Ultimate