Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Memóriakártya topic
- Házimozi belépő szinten
- Riasztó topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Történt velem valami egészen furcsa ma este. Nincs PS-em és nem is volt. Kaptam két e-mailt, hogy erősítsem meg a friss PlayStation regisztrációmat. Megmondom őszintén, mostanában volt egy rokonom, akinek segítettem PS-t vásárolni karácsonyra, de nem értem, mi történhetett most. Volt régebben, hogy haveroknál PS-eztünk, talán ott is regisztrálhattam az e-mail címemmel, de totál kiesett. Ilyet nem szoktam csinálni, de megerősítettem az e-mail címemet. Azt gondoltam, talán csak egy megerősítő e-mail, hogy "élek még" stb. PS exkluzív játékokkal játszottam PC-n többet is. Az e-mail címek nem tűnnek fake-nek, mert azóta megpróbáltam más e-maillel is regisztrálni (saját), de ugyanezek az e-mail-ek jöttek oda is.
Gyorsan meg is akartam változtatni a jelszavamat. Viszont a születési dátum nem stimmel. Van most valami Sony átverés? Minek használják az e-mail címem? Szerintetek ennek mi értelme van? A Sonynak írtam egy e-mailt, nem tudom mi lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest