Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
A játékok elérésének limitálása platformok között (konzol-konzol vagy konzol-pc), a Sony-nak azért fontos mert csak a PS van a kezében, a számok akár hogy nézzük azt mutatják, hogy számítanak az ex címek, akkor is ha csak ideiglenesen azok. Most már az MS is rákapcsolt a pénzgyűjtésre, de ha pár hónappal ezelőttig meglépte volna a Sony, hogy minden jön Xbox-ra akkor nagy bajba kerülhetett volna, de úgy sem fogunk egyetérteni az ex címek fontosságában.
A PA másolására kettő lehetőség van:
1. Steam-en és/vagy Epic-en adják oda a címeket a PS store mellett, ami egyébként jobb lenne mint a PA csak MS store-os megoldása Win-en, de szvsz nem érné meg a Sony-nak, szóval akkor valami feláras cucc lesz a cross-buy.
2. Saját pc-s bolt, na azzal meg már elkéstek, eleve azzal kellett volna kezdeni (+Sony, szóval ebben az esetben is lehet feláras a cross-buy).Egyébként igen, mennek ők az MS után, ebben egyetértek (mondjuk MS is másolt már tőlük), csak óvatosan, hogy a pofonakat elkerüljék, pedig sokszor rosszabb megoldással állnak elő játékos szemszögből, mégsem szívják meg, lehet az MS-nek is így kellene, ahelyett, hogy fejjel mennek a falnak (csak ők türelmetlenek mert nem úgy jön a zsé ahogy várnák és kapkodnak, a Sony-nak meg ez az egyik fő bevételi forrása, így nem mer ugrálni).
Szóval amiért reagáltam, attól, hogy jó irányba indul az MS, de a játékosok nem kérnek belőle, azért ne a játékosokat hibáztassuk, nincs itt semmilyen összeesküvés MS ellen. Lehet az MS-nek kellene ezeket a lépéseket megfontoltabban megtennie és jobban kommunikálnia. Amikor így elszúrja a Sony, kap ő is bőven, lásd árazások, vagy szolgáltatás alapú játékok, esetleg pc-n a kötelező PSN. Az meg, hogy van aki ugyan azon megoldásról szuperlatívuszokban beszél ha a Sony csinálja, hát jóreggelt, ugyan ez megvan a másik oldalon is. A lényeg, hogy mind a kettő (sőt három) arra megy, hogy az utolsó petákod is náluk hagyd, egyébként meg magasról tesznek ránk, szóval én abszolút nem sajnálom vagy féltem egyiket sem amikor megszívják.
-
Farkassacred
őstag
válasz
üzenetére
Tehát akkor jól gondolom, hogy hagyjuk ott a hagyományos kellemes gaminget és jöjjenek a csakis Battlefield és multis társai, skinekkel sok sok pénzt beleölve 1000 pluszos játékórák mellett
Akkor én ott tenném le ezt a tetves "gaminget". Oh, nem mellesleg.. megint mi vagyunk a hibásak ezt imádom. Én csak egyet látok mint felhasználó, a játékokat. Ezen kívül más nem érdekel egy ilyen cégóriástól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor én ott tenném le ezt a tetves "gaminget". Oh, nem mellesleg.. megint mi vagyunk a hibásak ezt imádom. Én csak egyet látok mint felhasználó, a játékokat. Ezen kívül más nem érdekel egy ilyen cégóriástól.
Kendek
RangerFox