Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrazyOldBoy
újonc
válasz
David61947 #9 üzenetére
Ezer köszönet sikerült...
Kicsit azért kínlódás volt hogy nem akarta elfogadni a gép..
Először a programot kellett indítani majd utána áram alá helyezni de csak meglett nagynehezen hogy mért áll meg 2%nál...
Már csak azt nem tudom mit kezdjek vele xD elég elavult lett már szegény... -
David61947
újonc
Próbálok miniszervert/routert faragni a v12-ből, és jó magam is brick-eltem... megoldás "egyszerű", [usb-a -- usb-a] kábellel kell a pc-re csatlakoztatni szemből az első porton... le kell tölteni az "amlogic usb burn tool"-t, fontos hogy a 2.*-es verziót... telepítés során települ driver is mellé... programon belül két kattintással csatolni kell a letöltött firmware-t, és csak rá kell nyomni a start-ra, 3 perc alatt flash-eli, garantált siker.
-
N.Zsolt
csendes tag
Az komoly 🙂 És mi az ára a V12-nek?
-
N.Zsolt
csendes tag
És mit kezdesz a tiéddel? Én vettem másikat 4/64-est de a távirányítója összebeszél a tv-vel. Ha gondolod megvenném a tiéd a távirányító miatt.
-
CrazyOldBoy
újonc
Androidon xD de kétlem volt több rendszerről is videó
-
N.Zsolt
csendes tag
És Te milyen Windows verzióval csináltad a kártyát? Én sajnos 10 alatt, lehet ez volt a gond...
-
CrazyOldBoy
újonc
Szia nem.. senki nem válaszolt... Jó fejek...
Aztán megoldást nem találtam a chippet lehetne újra íratni ha valaki tud olyat én nem találtam -
N.Zsolt
csendes tag
Szia! Ugyanilyen készülékkel én is ugyanígy jártam... Sikerült azóta megoldást találni? Milyen Windows alatt csináltad a kártyát? Köszi
-
CrazyOldBoy
újonc
Venz v12 Ultra Firmware hiba Sziasztokok a fent említett tv boxal minap úgy jártam hogy a neten böngészve rá találtam az Android 7 firmware-re ami rá való gyártói oldalról. Ezen felbuzdulva gyorsan le is szedtem hozzá mindent és kerestem egy micro sd kártyát. (Arról kell bootolni)
Mégis csináltam mindent és egész gyorsan és jól is ment "sajnos".
Na hát elvileg úgy néz ki a történet hogy kapcsoló lenyom micro SD be HDMI be reset gomb benyom és vele a kapcsoló is.. töltő kép bejön megvárod hogy 💯% és kész..
Nálam ez úgy nézett ki.. reset be kapcsoló fel bevillant az Update kép és eldobta a tv-t.. vártam azért vele sokat hogy hátha csak közbe valami kis zavar de semmi... Újra indítottam na azóta ugyan az kék LED világít és se kép se hang hdd-t se pörgeti meg semmire nem reagál esetleg valakinek hasonló tapasztalat vagy valami tanács hogy mivel éri meg próbálkozni..
Linkelem az oldalt ahonnan leszedtem : https://venz.tech/android7v12ultra
És esetleg ha valaki talál egy régebbi szoftvert rá ami letölthető azt megköszönöm..
De már azt is hogy végig olvastad azt még főleg ha tudsz segíteni :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest