-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz Carlos Padre #4895 üzenetére
tehát korábbi állításoddal ellentétben nem a korábbiakhoz képest fejlődött, hanem más irányt vett.... ettől még megjelenéskor egy csőd volt, egész egyszerűen nem volt kész.
(#4896) hombre[EU] nemhogy néztem, de összesaranycsillagra végig is nyomtam, szvsz a legkorrektebb VR cím (eddig/számomra) sajnos a sonynak nem volt elég pénze az online szervereket tovább üzemeltetni, így platinázni nem tudom
... és természetesen vissza van véve a grafika a játékban, de:
- egy nagyon szép, de 30fps címből kellett kiindulni (=vr-hez nyilvánvalóan alkalmatlan alapok)
- pro patch sose lett hozzá, plusz eleve egy korai vr címet látsz
- mindezek ellenére az átlag vr címhez képest rendben van, időnként szép is, AMÍG(!!!) nem teszed mellé a nem-vr verziót
- minimális erőforrása volt rá a csapatnak, akiket utána jól ki is rúgott a sony
- 10 vagy 12 kocsi biztosan van a versenyenergo ehez képest amit a gtsport vr-ben tud, nevetséges/szánalmas
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 4
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Parfüm topik
- Synology NAS
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest