Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz pucavirag #13994 üzenetére
Szerintem nem kell sem vám sem áfa. Megveszed, kivágod az összes dobozt papírt mindent az első kukába és egy laptoptatyóban a kontrollert és a gépet behozod, mintha csak kivitted volna magaddal "nyaralásra". KIzártnak tartom, hogy így bármit is fizetned kelljen...
A PS4 tápegysége univerzális (100-240V) és a csatija sima 2 eres tápcsati, azaz bárhol működni fog. iFixit cikk amiben szó van erről, valamint egy kép amin tisztán kivehető hogy input AC 100-240V
Garancia NEM lesz, illetve csak az USA -ban érvényesíttethető. Ha rendszeresen jársz ki, vagy meg tudod oldani a gariztatást (amire remélhetőleg nem kerül sor, úgyis csak 1 év..), akkor szerintem megérheti neked
Mielőtt elhozod az USA -ból, mindenképp próbáld ki ott!!~90k vs. ~130k ha nekem lett volna ilyen lehetőségem, éltem volna vele
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz pucavirag #13991 üzenetére
Szerintem se jössz ki anyagilag jobban ha a Vámot és áfát is beleveszed s ha folytatja a forint a mélyrepülést akkor méginkább nem 400x1.025x1.27= 520 dollár ami kb 120.000 forint ha legálisan hozod be s nem csempészed. Az a 7000 forint szerintem nem éri meg...
Account amúgy lehet magyar is akár (mi egyébként főleg usa-t csinálunk ) de gariztatni eléggé rémes lehet, valamint miután beépített tápja van, könnyen elképzelhető hogy nem fog menni egy sima kábelcserével, ezt nem tudom
(#13994) pucavirag Ha nem fognak meg nem kell, de ha fentakadsz akkor bajban leszel...
Amúgy itt vannak a vám és áfa történetek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- PS5 Lemezes 825GB - használt - XIII ker
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest