-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
Teljesen mindegy, gyakorlatilag az Ultimate képességet leszámítva ugyanolyan az összes kaszt. Ugyanúgy van egy meele képességed, egy gránátod és ennyi. Kozmetikai dolgokban tér még el a 3 karakter egymástól, más extra nincs szerintem. Egyébként a Titán szerintem elég durva karakter, a warlock sem rossz, hunterrel annyira talán nem lehet aprítani, legalábbis nem olyan látványos kaszt, de javítson ki aki jobban benne van most a témában. Én kb télen játszottam a játékkal utoljára.
(#89739) jegenye77: pedig a BO3 szerintem messze az egyik legjobban irányítható Fps a piacon, ott találtam eddig a legfolyamatosabbnak a stick útját, és az aim assist sem volt annyira durva, mint sok más fpsnél. Destiny vagy Overwatch messze rosszabb szerintem ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- 3DMark 11 eredmények
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok