-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz gyuribácsi88 #65649 üzenetére
Ezt a Materfall-t nem tudom hova tenni, az első pár képkockáról rögtön a Killzone ugrott be, de az ellenfélről leszakadó piros akármik elég érdekesek.
PSN ID: marquuard
-
Bazsi1987
őstag
Várható volt hogy ez lesz majd decemberbe fognak durogtatni jobban én ott várok egy tartalmasabb hosszabb feltuningolt ordert hibákat kijavítva
-
varadigabor
senior tag
UC4 miért volt TLOU -szerű? TLOU lopakodni kell ebben meg mindenki rohangál.
Szerintem a WILD is jó lesz, legalább valami új.
Mondjuk ez a Boundless nem tudom mi akar lenni. Gondolom Minecraft ellenfél.
Az tetszik hogy nagyon sok az exkluzív vagy legalább console exkluzív cím. VR-hoz mondjuk szerintem még mindig kevés , mert a fele olyannak tűnik ami 2 nap alatt meg lehet unni. Remélem PS experience is ilyen tartalmas lesz.
Kaptam Battleborn betát. Gondolom mostanában küldik ki.
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
N@idia
őstag
Köszönöm a linkeket!! Örök hála érte, úgy látom van mit bepótolni éppen, hogy csak bele bele tekergettem ebbe a majd 3 órás IGN videóba, úgy néz ki pár dolog azért kimaradt.
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok