-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudekira0
tag
válasz andráspapa #36918 üzenetére
Szerintem 1éves ps plus-t és akkor még akár pénzt játékra, ugyebár a plus kell hogy tudjon multizni valamint havonta 2 játékot kap ajándékba érte
-
HELLAFLUSH
őstag
én tudok vadi új PS4+GTAV csomagot 120ért és abból a +10esből tudsz játékot venni a fiadnak
-
Tegla80
addikt
Szia
Azert irok mert van ilyen is,mint En es ki tudja......(nem vagyom GTA ra. )
Szoval szerintem egy sima alap gepet vegyel neki es tegyel a tetejere egy "Deákot" vagy 2" Szent Istvan"-t azt majd vesz amit szeretne.
Kibontaskor/elinditaskor acc gyartas ,geppel valo ismerkedes jon majd ugy is.
Ha fellep a store ba ,ott is van rengeteg demo ingyen(ha uk es us accot is csinal a magyar melle,mert a magyar gyengebb mindenben sajna....,de mind lehet neki is es ingyibe van.....nekem sok van......idekuldod segitunk.
Szoval lenne mivel ismerkedni es jatszani is mar a legelejen.
Foleg,h vannak teljes F2P(ő tudni fogja) jatekok is tobb stilusban.
Igy dontest jatek kerdesben Ő hozhatna elkoltve a "Deákot"[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
slick-adam
aktív tag
ha meg nem jatszott GTA5-el, akkor azt a pakkot.
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
sting2
addikt
40 éves fejjel is örülnék egy GTA Bundle megoldásnak..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
haddent
addikt
A GTA -sat vedd ha meglepetést akarsz. Az kizárt, hogy ne tetsszen valakinek. Ha mégis, könnyű megválni tőle jó áron
-
varadigabor
senior tag
Hello!
Hát én a GTA 5-set venném, mondjuk jó lenne tudni hogy milyen játékokat szeret.
Konzolboltokban nagyobb a választék (uberkonzol,konzolvilag stb) , meg ott személyesen tudnak tanácsot adni, jobban benne vannak a témában mint egy Mediamarktos eladó, lehet árban is olcsóbbak.
Remélem tudtam segíteni.
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
nagyúr
Szerintem GTA-val vedd. A Destiny sem rossz játék, de a GTA nyomába sem ér(bár ez nyilván függ a fiad ízlésétől is). Egyébként 7-8 ezer körül elég sok használt Destiny van eladó. GTA-t nem kapsz 13 alatt.
Élni és élni hagyni
-
tarti19
senior tag
Szvsz mindegy, ha bevonod a fiadat s megkérdezed tőle, minek örülne jobban, akkor tényleg határtalan lesz a boldogság. Amúgy nem muszáj bundleban venni. Abból a többletpénzből simán tudsz venni 2 használt játékot, ami ezen a platformon nem kisebbít semmit.
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok