Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz james001 #263781 üzenetére
Pont a Horizon Zero Dawn-nal voltam így. Számomra teljesen semleges volt a főkarakter, a többi sem váltott ki belőlem semmit. Amúgy a sztorival alapvetően nem volt gondom, de sokkal jobban el tudtam volna képzelni lináris játékmenettel. Én is úgy éreztem játék során, mint te a DG esetében, hogy olyan volt, mintha nem is egy exl.játékkal játszanék. Szép, de borzasztóan sablonos és üres játék.
A DG nekem sem tetszett az első pár órában, viszont a második felétől beindult. Lett is belőle egy platina.
-
wierra
senior tag
Amíg csak csuzlival puffogtatsz és babettaval jarkalsz, addig nem egy nagy élmény. Haladni kell előre, és úgy nyílik ki, mint egy virág. 6-7 óra pont lfsz cintányérral, nem reprezentatív minta.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
KD6-3.7
őstag
Nálam is megy most, hasonló időben járhatok. Én kb skippelem az összes átvezetőt annyira nem érdekel. Még nem untam meg, nálam már alakul valami a főszálon! Hordanak a közelébe nem mertem még menni, túl gyenge még a karakterem. Amúgy Slim-en hulladekul fut, sok az FPS drop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic