-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz Madwe #261509 üzenetére
Az az igazság, hogy a souls játékokhoz nem lehet tanácsot adni. Legalább is szerintem.
Mindenki másképp áll neki, más stílusban játssza.
Én például egy kezemen meg tudom számolni, hányszor próbáltam parryzni. Azt pedig konkrétan megtudom mondani, hogy azokból a próbálkozásokból 0 volt sikeres.
(Ebből látszik, hogy a sekiro egyelőre kimaradt, mert azt állítólag végig kell parryzni.)Úgyhogy én mindig egy lomhább tankot csinálok, nagy ütőerővel, sok hp-val, kevés staminával. Valaki pedig végigparryzi az egész játékot.
Aztán persze játékhoz is kell igazodni. A Nioh az például 5x nehezebb, ha ilyen jellegű karakterrel áll neki az ember. Ott nekem a közepes páncélzatú közepesen fürge karakter vált be, Odachi-val.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- Sí, sielés
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok