-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
wierra #260159 üzenetére
Az X-en tudok játszani fél egyéves multiplatform címekkel GamePass előfizetéssel kb egy új PS5 játék áráért egész évben. De nem csak ezekkel, de korai, esetleg kimaradt klasszikusokkal (GTA 5 volt GPben, Red Dead Redemption 2 volt GPben) valamint az XBox Studios játékaival. Meg az EA access is része lesz a gamepassnek. de ez nagyon off. csak ha már kérdezted. Erre lesz egy XSS. PS4 meg még marad, mert a családban a havi egy családi online játék PS4-en zajlik. Meg a rendszer is közelebb áll hozzám, mint az X.
De kicsit fájt, hogy a Minecraft Dungeonst meg kellett vennem 6000 pénzért, mikor gamepassben elérheto X-en, és majd még a DLCket is meg kell hozzá vennem PSre... Nyílván a kimaxolt játékot, karaktert már nem dobom el.
Ilyenek miatt egy csomó mindennel nem játszottam. Pl Wasteland 3. Nincs az a pénz, hogy megvegyem PS4re teljes áron, mikor X-en '"ingyen" lehet tolni, mert a gamepass része. És sok játékkal vagyok így. Majd XSS-en kipróbálom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Portal hibátlan
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest