-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #253947 üzenetére
Days Gone-nál kijött hogy az ex. Kinézet meg sztorinál érződött az a plusz idő amit ők megengedhettek maguknak.
Spidermant tényleg vicc AC-hez hasolítani. Abban a játékban csak lengedezés van, és annyi el is atta a népnek. Az ubi meg találja fel a spanyolviaszt 2 év alatt.(#253949) hombre[EU]
Megjelenés utan talalkoztam 1-2 buggal, utána szinte semmivel ami megzavarta volna a játékom.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #253947 üzenetére
Sajna nem tudom igazán összehasonlítani a ezeket a címeket mert az Origins-szel, és az Odyssey-el is csak pár órát játszottam. Viszont egyik se fogott meg. Egyszerűen gagyinak tűnt nekem mindkettő. A játékmenet, a párbeszédek. Lötyögtem bennük pár órát, de nem tudtam komolyan venni. Megvettem az Unity-t is most. Ugráltam a háztetőn, kicsit kopottas a grafikája, fura, kényelmetlen az egész. De azt beírom annak, hogy nem mai játék.
És valószínűleg azért éreztem így az új AC-kel kapcsolatban, mert egyszerűen játszottam már ezeknél jobbakkal. Minden tekintetben. És egy ilyen középszer mérce alapján belőtt, széthúzott játékra nem szánok több időt.
A Spider-Man egy laza, fluid, fun játék. Tök jól elő van adva a sztori. Nagyon király dolog NY-ban lengedezni.. Egyszerűen úgy platináztam, hogy egy pillanatig se éreztem kényelmetlennek. A Days Gone sztorijával akadt problémám, bugos is volt. Mégis volt benne valami plusz, amiért a gameplay-t élveztem. És nálam nem a motor volt a játék fő attrakciója, hanem a hodrák elleni harc.Az van, hogy ha elém kerül egy AC, FC, WD, vagy a legtöbb Ubi játék akciója, akkor inkább nézek valami más címet, aminek a megvásárlása rizikósabb. De abban benne van az is, hogy tökre leköt, és szórakoztató lesz, vagy egy nagy csalódás. De nem egyértelmű, hogy egy középszerű játék. A GRIS, a Train Sim World, Tales Of Berseria, Nier: Automata, A Plague Tale: Innocence és a végtelenségig tudnám sorolni. Inkább kockáztatok minthogy unalmas Ubi játékkal játsszak.
Igen, nekem ennyire negatív a hozzáállásom. De ez nem haterkedés szerintem. Engem igazán nem izgat, hogy ha valaki ezekkel játszik. Sose "hittérítettem" a témában. Egyedül attól kezdek el tikkelni, amikor valaki a Witcher 3 elé helyezi az AC-ket..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest