Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Woodslave #209104 üzenetére

Pedig az NHL nem nehéz. Maga a jégkorong se nehéz, szóval a szabályok. Van a les, meg a tilos felszabadítás nagyjából :D. NHL19-ben elkezdtem egy szezont, közepes szinten. Eddig 10-15 meccsből még nem kaptam ki, szóval ideje lenne magasabb nehézségi szintre állítani. Ugyanakkor az NHL20 beta-ban, online aláztak állandóan. :D Egy meccset nyertem úgy csak.

Menne ez nekem, ha akarnám. De semmi kedvem rákockulni egy játékra most. Akkor jó sokáig csak azzal játszanék. És annyi minden más van még mellettük, amivel játszhatok. Én ezt a kompetitív hozzáállásomat otthagytam a PC-vel együtt. :)

Na meg lassan a fél életem a jégkorong körül forog. Mióta a picúr igazolt játékos. Lassan kezdődik a szezon. Viszem meccsekre, edzésre. És persze megyünk nézni is, MAC meccsek, válogatott meccsek.. :) Ma is mehettem volna Maribor-ba a MAC előszezon meccsre, de inkább kihaagytam. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák