Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz Rigormortiis #195413 üzenetére
Az apa-fia dramara, a karakterfejlodesre, azzal, hogyan birkozik meg azzal, hogy jo apa legyen, es ne legyen a fianak az az ember, aki neki zeus volt. Mikent emeszti meg a korabbi tetteit most, hogy jobban becsuli az eletet, hogyan valik az elfojto, hideg tavolsagtarto absztinens emberbol olyanna, aki szembe mer nezni magaval, es vallalni a felelosseget a tetteiert. Igy hirtelen, meg sem eroltettem az emlekezetem.
Am az lehet a gond, h leultel transformest nezni, de egy "par" fokkal empatia igenyesebb tortenetet kaptal. Nem gaz, ha nem tetszik, de annal okosabban meg tisztelettudobban is biztos ki tudod fejezni magad, mint hogy mi "csak" belekepzelunk ezt-azt.
Feltelezem rolad, hogy ha talalkozol valakivel szemelyesen, veluk normalisan beszelsz, tegy igy itt is pls. -
Deck
titán
Ha ez csak egy korrekt iparosmunka akkor mondjár már pár címet ami jobb volt nála tavaly.. Vagy ha nem tudsz akkor szerinted minden játék csak maximum korrekt iparosmunka lehet?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
_drk
addikt
Kicsi GoW spoiler.
Neked nagyon nem jött át! Ráadásul kicsit ferdít is amit írsz, mert pont hogy nem önmagától lett ilyen őrült.
Én nem játszottam az előzményekkel, csak a 3-al de ott se öl meg mindenkit. De vissza nézve az előzményeket ezt mind gyakorlatilag csak kihozták belőle a Görög Istenek. Ezért is utál minden Istent.
Ráadásul pont ez a múlt nyomasztja végig ebben a játékban. Még csak nem is tagadja, nem is akar tovább lépni. Ő maga se tudja mit akar, csak most ott van a gyerek akivel foglalkoznia kell és szereti mint apa a fiát.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest