-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz markknight #193949 üzenetére
Én vagyok a szakállas varázsló, és mindenkinek beszólok!
-
Peace
nagyúr
Most hogy mondod! Tényleg furcsa volt, hogy nem minden második hsz az övé már egy ideje. El is felejtettem.
Days Gone-t ki rendel elő? Van olyan, aki hozzám hasonlóan erős fenntartásokkal kezeli a játékot? Volt belőle pár hónapja egy hosszabb gameplay videó, amin igencsak esetlen volt rengeteg ponton és nagyon nem keltette minőségi exkluzív játék látszatát. Persze lehet, hogy sokat csiszolnak majd rajta, de én azért megvárom az első 1-2 heti beszámolókat.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem rá gondoltál? [link]
Moby pihen, törölte magát önszántából. De semmi komoly dolog nincs mögötte, csak így döntött. És egyébként se szólt be mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok