-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz 30z.Samu #189436 üzenetére
Ezzel sokan vannak így. Pl úristen, 55" oled 400k hát micsoda hülyeség erre kiadni pénzt... Miközben ott van a zsebükben egy félmilliós iphone, amit 2 évente cserélnek, s alig használnak, tévét meg 5+ évente váltanak le, s folyamat azt nézik
Szóval mérlegelni kell meg nyilván egyénfüggő, de sokaknál ez félremegy (persze értem én h a kcsmában az asztalra nem lehet kicsapni az oled tévédet h nézd de menő gazdag vagyok... )
Ezt nehogy magadra vedd, nyilván semmit nem tudok rólad, ezt egy ismerősömről írtam
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz 30z.Samu #189436 üzenetére
Én is most nézelődtem körbe, a jelenlegi tv már 5 éves. Nekem egy akkor középfelső kategóriás plazmám van /pana 55st50/, teljesen megfelelő játékra filmezésre. Jelenleg oled-et lenne érdemes vennem panel miatt, de akkor már colban is ugrani kéne és a kettő együtt túl sok, szóval 1-2 évig még biztos marad ez a masina..
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest