-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én mikor először láttam a játékfelhozatalt amit tartalmaz rögtön sejtettem h nem fog befutni.
Sorolom mi a baj ezzel:
Se egy Crash Bandicoot,Parasite Eve,Crock,RE1,Wipeut,Forsaken (Tekken ebben most nem vagyok biztos) ,Grand Turismo,Spyro.
Szóval semmi olyan program (eltekinte talán MGS től) nincs rajta amiért én és úgy álltalában mindenki ps1 et hajtottam annó...
Nem beszélve a 720p ről mert legalább az 1080p menne neki de még az sem megy...
Meg amúgy is tök felesleges ilyen "vacakokkal" foglalkozni mert millió más alternatíva létezik hogy ps1 játékokat játszunk full hd ban
Ha meg tényleg retrózni akar az ember akkor meg vegyen már 1 eredeti ps1 et pár játékkal az sem lessz drágább és a retro filing is garantált lesz[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez az egész retrokonzol őrület egy röhej. Nintendo és Sony tálcán kínálja, miközben a markában röhög, a sok sületlen meg benyeli, és fizet, mint a katonatiszt. Aztán meg picsog, hogy én nem ilyen lovat akartam...
Nem tudom elképzelni, hogy valaki komolyan gondolja, hogy ezeket a gagyi szarokat egy kicsit is élvezné, olyan játékok után, amik mostanában pörögnek a konzolokban.
-
penge111
addikt
Ehehe, teljesen ezt a véleményt vártam, mint írtam is korábban ezek full hd és 4k kijelzőn élvezhetetlenek. Egyébként ha szermányol az ember hozzá egy régi kis segges katódsugaras tv-t sokkal élvezhetőbb is lenne, de ugye akkor meg rohangálni kell valami átalakító kábelért, mert hdmi csatlakozó anno nem igazán volt Pc-n, telefonon, rghs vagy cfws xbox360, Ps3-on ezek a címek már gyönyörű filterek segítségével 4k, és HD tv-n is élvezhető minőséget nyújtanak.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest