- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz GabeZkp #181330 üzenetére
Ha multizol komolyabban akkor 1 ms válaszidejű monitorral jársz a legjobban. Nekem Acer Nitro VG270 van, PC gaminghez is használom PS mellett, elégedett vagyok vele az árához képest.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Willhunting
aktív tag
Monitoros topicban érdeklődj, fognak segíteni!
Milyen monitort vegyek? -
BoneDragon
veterán
Nem attól lesz a kép szép, hogy hd ready, vagy full hd, hanem milyen panel van benne. TN csak szemből nézve lesz "jó", kicsit más szögből nézed már torzulnak a szinei. Viszont nagy előnye az alacsony input lag. VA panelnek a legjobbak a feketéje, de nagy az input lag és simán lehet utánhúzás egy gyorsabb fps játéknál. IPS az arany középút, viszont az drágább. Képfrissités meg maradhat jelenleg 60Hz, PS4 nem tud többet és szerintem a köv generáció se megy 60 fölé majd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Itt az AI-képes hallókészülék
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával