Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
válasz marilllyo #169114 üzenetére
Sok jó alkotás születik de az egyik legnagyobbat kihagytátok. Utóbbi évek legjobb, legeredetibb soundtrack-jét tette le asztalra a Nier automata.
-
sp8787
addikt
Dark Souls III - Abyss Watchers
nuff said
-
félisten
Sajnos PS4 zenék annyira még nem ragadtak meg, Detroit eddig tetszik nekem is. Régebbi címek közül (régebbi gépeken ) imádtam a Silent Hill zenéit,[link]
Metal Gear zenéket ,
De platformtól elrugaszkodva,( remélem mindenki tudja ezt intelligensen kezelni)most kapaszkodjatok meg Halo! talán az egyik legepicebb zenék Halo alatt voltak. Még most is nagyon üt Érdemes meghallgatnotok Playstation szökevények!
[Halo]
Jó volt még így az Age of empires zenéje is, és az Age of Mythology is.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
RangerFox
veterán
A Detroitnak tényleg nagyon jó a Soundtrackje, miután végigjátszottam, hetekig csak azt hallgattam kb. Nagyon produktívvá tett meló közben. Kara számát is szeretem, de a Run With Me és a Now is nagyon epic volt, amikor játék közben felcsendültek. De számomra Connoré a legjobb.
A GoW-nak nagyon epic lett minden dala, talán ez volt a legmeghatározóbb mind közül. A GoW 3 Remasteredből pedig ez nagyon megmaradt a fejemben.
Dishonored 2-ből ezt nagyon szeretem, mellesleg az egyik kedvenc játékom is ebből a generációból (legalábbis ott van a kedvenceim közt). Valamint egy újabb is: AC Odyssey.
MGS V Here's to you, The man who sold the world is emlékezetes volt.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Nálam a Mafia 3 soudtrackje a sok rock-blues zenével az elsők között van, de pl. a Wolfenstein 2 zenéjét is sokat hallgatom.
Most a Far Cry 5 ami még nagyon tetszik.
Hiába, csak a rock-blues-metal vonal jöhet szóba zenei téren. 🤘
(Csak semmi diumdisung' )[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
.LnB
titán
Detroit zenéjét nagyon sokat hallgattam Spotify-on melóba. Kedvenc track-em nincs.
Ami kedvenc, az a Hellblade végén ami van, az Illusions. Az nagyon ütött, és önállóan is jó zene.Nekem most hirtelen a Metal Gear Solid-ok zenéje jut még eszembe. Ott minden résznek van több olyan trackje amitől fel áll a szőr a kezemen.
Idén sokat hallgattam még a Final Fantasy XV soundtrackjét is, az is jó.
És ami itt off, de mindenképp a kedvenceim között van, az a WoW zenéje. Szinte bármelyik.
Hirtelen most ennyi.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Nayrobi
őstag
Horizon Zero Dawn - Aloy's Theme
Gustavo Santaolalla - The Last Of Us
Bónusz:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest