Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz ldave #152200 üzenetére
Megvan...de otthagytam. Ugyanúgy a Last of Us-t is. 2x végigvittem és kész. Nincs és nem is lesz platina.
Ezt a "szemléletemet" az újonnan megjelenő játékokról írtam. Ugyanez a GTA V. Stb... Azért mondom, hogy sok ilyen van. De az utóbbi számomra menő címekből semmi vészes hülyeség nem volt.
Nem kell ezt túl gondolni. Nem a plati alapján választok, hanem a játékot választom...de csak azt ami érdekelne is annyira.Igazából blőden fogalmaztam. Hogy értsétek arra gondolok, -mondok, egy egyszerű példát-
Ha már van egy olyan trófeája a Hellblade-nek, hogy szedj össze minden rúnát... inkább futok azzal még egy kört...mint extra feladat...és mert baromira tetszett a játék... minthogy vegyek egy "talán" játékot a store-ból időtöltés gyanánt. Valljuk be, hogy ez nem egy ördögtől való szemlélet.(#152207) ProEvoFan: 3x vittem végig. 1x csak úgy funból. Aztán még egyszer fun-ból legnehezebb szinten. Harmadjára álltam neki akkor már kártyákkal együtt. Hidd el, hogy élvezni fogod a Gwent-ezést. Nekem is az volt a vízválasztó...de a végére megszerettem.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Kvelstadt
veterán
válasz ldave #152200 üzenetére
Egyébként ezt én se értem.
Ott egy singleplayer játék ami tetszik és úgy gondolod kiplatinázod, és akkor ráderőltetik a múltit mint ahogy a singleplayer játékra is ráerőltették.
Mint pl a last of us. Egy tök jó single játék.
Nem tudom és nem is érdekel milyen a multija, de a multis trofik miatt a platina se."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest