Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
30z.Samu #259078 üzenetére
Igazából én a fifát nem is csalónak mondanám, hanem egy idegesítő xarnak.
Nagyon szeretem/szerettem, de a mentális egészségem megőrzése érdekében, inkább hanyagolom.
Amikor valaki olyan ellen játszol, akinek vagy a gépe vagy a nete ótvar, és ezt te rögtön realizálod, mert neked úgy akad a játék mint a disznó, az ellenfél pedig vígan vezeti a támadásokat...
És amikor az ember örömittasan berúgja azt a gólt, ami ellen neked semmi esélyed nem volt védekezni...VISSZANÉZI 3X HOGY Ő MEKKORA ISTENKIRÁLY...
És ez megismétlődik még három-négyszer...Igazából büszke vagyok magamra, hogy soha nem törtem össze semmit fifa meccs alatt/után.
Azt nem tudom, hogy konzolon is ilyen drasztikus-e a dolog, de nekem ebből elég volt.
-
opr
nagyúr
válasz
30z.Samu #258798 üzenetére
Még régen, vagy 10-15 éve, mikor még Magyarországon laktam, volt egy haver, aki valamilyen furcsa perverzió miatt nézett magyar focit. Na, nála volt az, hogy amikor volt valami baráti összejövetel, ha közben meccs volt, akkor az valahogy ment (tv, stream, akármi).
Na, onnan van az az idézet (kommentátor szájából), ami mindig eszembe jut, ha valaki a magyar focit, pláne Torghellét megemlíti:
"Torghelle, SZÉP LÖVÉS, bedobás." (más nem ért a labdához. -
Woodslave
félisten
-
-
Woodslave
félisten
válasz
30z.Samu #258791 üzenetére
hogy érted? Benne van persze, kick off módban van ikon csapat is (mondjuk Ronaldo nincs benne, illetve amikor utoljára néztem nem volt) kölcsön játékosként meg is kaptunk egy csomót, azt nem tudom hogy most még van-e az a pack.
ha az online FUT rész érdekel, ott esélyed a zerohoz konvergál hogy ezekkel játsz, kivéve ahogy írtam a loan változatokkal 5-7 meccset
-
FunPro
őstag
válasz
30z.Samu #258392 üzenetére
Ez egyébként mennyire lesz felújítva?
Mármint, csak a textúrákhoz nyúltak vagy a játékmechanikába is lesz változás?
Mert ugye pár éve (lehet hogy már 8 is van?
) csináltak az egyből egy felturbózott verziót, ami nekem nem igazán jött be.
Ami nem feltétlenül a játék hibája volt, csak egy american wasteland vagy egy pg után (az volt az utolsó amit játszottam) túl "fapadosnak" hatott az első rész.
-
icemad
nagyúr
válasz
30z.Samu #258391 üzenetére
Fent van a listán.
God of war, Horizon Zero Dawn, és Little Big Planet 3 van még kinézve. (vicces, hogy mindegyiket adták a géphez, de még nem próbáltam egyiket sem.)
Meg persze a Dreams, de ahogy nézem a tutorial videókat, az nagyon időigényes. Viszont a fiaimnak jó lehetne, érdekli őket a játék fejlesztés. Tudom, hogy ez nem hardcore cucc, de talán kezdésnek jó lehet. Valaki próbálta már? -
Aguinaga
őstag
válasz
30z.Samu #257966 üzenetére
Anno nagyon jó volt az EASport-os NHL széria, mi anno haverokkal rendes bajnokságokat szerveztünk, még a betárcsázós modemes időkben, az évezredforduló körényékén...
De jó is volt, sok embert nevezhetek onnan máig barátomnak... pedig nem ismertük egymást előtte, csak az NHL98-NHL2001 révén ismerkedtünk meg... régi szép idők. -
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #257963 üzenetére
Részben igaz. Bár mint kiderült, az a patch se lesz ingyen. Igazából ezekért a roster update-kért pénzt elkérni pofátlanság. Ezek sima adatbázis módosítások, amit PC-n userek tömegesen csinálnak hobbiból.
De az NHL, az sajnos mind közül a legalja. Annyira nem foglalkoznak vele, és mostanra annyira elmaradott az egész. Pedig a 2000-es évek elején a nyomába sem ért egyetlen sportjáték, annyira kimagaslott közülük. -
hyggelig
senior tag
válasz
30z.Samu #253337 üzenetére
Montoya a kedvencem volt. Annyira nehezen tudta uralni az indulatait, hogy sokszor szétcsapta az autóját.
Ha jól emlékszem 2001. szeptember 11-ei terrortámadás után nyert egy futamot és még csak ünnepelni sem tudott.Massa balesete, amikor itt volt bent a Honvédkórházban. Az se most volt.
-
hyggelig
senior tag
válasz
30z.Samu #253307 üzenetére
Én kb. a 90-es évek közepétől néztem (van egy 12 évvel idősebb bátyám, akivel kicsi korom óta együtt néztük a futamokat) aztán egészen kb 2008-2009-ig néztem, mert egyetem mellett már nem jutott rá idő. Inkább az zh-kra készültem
Viszont van egy barátnőm, aki nagyon rápattant és miatta újból belenéztem és sokkolt, hogy akik anno újoncok voltak, azok most a "nagy öregek" és Verstappen már nem az a Verstappen, akit én ismertem, hanem a fia. A brit kommentátorok között pedig ott volt Damon Hill nagypapiként. Le voltam ezen is döbbenve. Öregszem
-
nemorino
tag
válasz
30z.Samu #253258 üzenetére
Egészen pontosan Bertrand Gachot-t börtönbe zárták, mert gázspray-vel lefújt egy londoni taxist. Schumacher ekkor a Mercedes pilótaneveldéjének (Schumacher, Wendlinger, Frentzen) volt egyik reményteli tagja, így került képbe 1991 augusztusában. Nyolcadiknak kvalifikálta magát, de Patrese büntetése miatt hetediknek lépett elő. A rajtnál utána leégette a kuplungot és fél kört sem ment, de akkora benyomást tett a Benetton csapatra, hogy kidobták Roberto Morenót és a helyére felvették a következő monzai futamtól. Ekkor már pontszerző lett és elindult a világhír felé. (Kis érdekesség, Spában Senna győzött, de Schumacher csapattársa, a veterán de Cesaris a verseny egy szakaszában erősen szorongatta, míg műszaki hiba miatt ki nem esett, szóval az a Jordan elég jó volt arra a pályára.)
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #253224 üzenetére
PC-re van egy moddolt cucc amiben MINDEN benne van. Mondjuk rakás szar, szerintem irányíthatatlan is, de van
Minden szezon minden pályája az összes vonalvezetéssel, plusz vébén kívüli helyszínek is. A Népliget is!
Gebbbe szokta streamelni Twitchen és Youtube-on időnként ha érdekel.
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #253217 üzenetére
Nem mondom mit vennék be keresztbe ha készülne egy F1 1950-2020 játék amihez extra DLC-ként sorra jönnének a világbajnokságon kívüli pályák, mint pl. a Népliget.
Két Benetton meg egy Ferrari az extra ha jól tudom. Plusz ugye amik az alap kiadáshoz is járnak, egy sor McLaren, Williams, stb...
Schumi amúgy kétszer lett bajnok a Benettonnal, aztán átvitte a sikerkovácsokat a Ferrarihoz és ott is szerzett később 5 címet.
-
saelin
veterán
válasz
30z.Samu #252523 üzenetére
Ezt be lehet akkor játszani hogy elhasználom, telefonálok, kérek másikat és elajándékozom? Mondjuk szegények semmilyen módon nem tudják csekkolni hogy te felhasználtad-e már, így csak a vásárló érdekét nézve cselekedtek és feltételezték igazat mondasz.
Ilyenkor kibontanak egy másik terméket vagy a Sony-tól kaptak backup kódokat? Ha az előbbi az eléggé nagy szívás.
belan
Ez gonosz volt. Én örülnék ha nem kellene kompromisszumot kötni a Sony címei miatt. -
Szabi®
addikt
válasz
30z.Samu #252478 üzenetére
Ez pontosan így van ahogy írod,néha elkeserítő
Mondjuk most ha megnézel egy 27" Imac 5k akkor láthatod azon már a játékok hasítanak (gtav 5k-ban is) Ezeknél a termékeknél az időtállóság a lényeg.Nagyon sok évig nagy sebességgel tesznek mindent.Akik megvettek egy 2011-es Imacet,azok közül nagyon sok még azt használja,akik 2012-es azok pedig azt.Az Apple soha nem azt hirdette hogy azonnal szaladj és cseréld le a tavaly megvett Iphoneodat "mert az már nem jó" ezt az emberi kicsinyes értéktárgyakat birtokolni akaró mivolta szüli .
Időtállóságban,stabilitásban mindig is az apple volt a nyerő.Ha pedig az ökoszisztéma is ki van építve (Watch,Macbook Air,Iphone) akkor az user elég extrém featureöket kap.
Ha abból indulok ki hogy faterom 2015-ös Iphone 6s-e még mindig baromi gyors,úgy vissza gondolva nem volt sok érte a 280 ezer forint.És még a mai napig támogatva van a készülék. -
Szabi®
addikt
válasz
30z.Samu #252386 üzenetére
Sztem ezek már nem adják vissza a Ps1-es Crashek hangulatát.Valahogy azok jobbak voltak.(hiába hogy negyede volt az a grafika a maiakhoz képest)
Számomra mostani platformer gamek közül a Switches Donkey Kong Tropical Freeze vezet torony magasan.Ott a pálya dizájn,zenék,karakterek/animációk überelhetetlenek. -
Zoleee83
addikt
válasz
30z.Samu #252211 üzenetére
Dettó.
Én már rég elengedtem a PC upgradet, még úgy is hogy anno pc/notebook nagyker/szervizben is dolgoztam, ergo mindent olcsóbban kaphattam a legújabb cuccokból is. Azóta más meló után néztem és elég a notebook+konzol páros. Élvezem hogy letöltöm/lemezesen megveszem, települ és megy. Számomra ez sokat ér. -
saelin
veterán
válasz
30z.Samu #251726 üzenetére
Ebben a generációban én is elszálltam a játékok mennyiségét illetően. Mikor a Ps5 kijön és netán meg is venném, akkor én még mindig a ps4 játékokat fogom nyúzni. Nextgen játékból szépen el leszek maradva egy jó darabig.
(251775) icemad
Mikor kezdted az NMS-t? Mert eléggé sokat változott az ealry game és már kb 15-20 óra alatt eléggé szépen fel lehet jönni. Nekem most ennyi van benne és kb minden blueprint megvan. -
Bogyi007
veterán
válasz
30z.Samu #251729 üzenetére
Én Boxon jártam így az Orival. Három évet pihent a megvásárolt tételek között aztán a többi meg már történelem...
-
-
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #251726 üzenetére
Én ezt elengedtem, "hadd szóljon" alapon vásárolgatok. Igazság szerint már meghaladja az agyi képességeimet annak a rengeteg játéknak a száma, amit észbe kellene tartanom a blacklogomon.
Sz*rok bele. Na meg aztán pont egy ilyen vásárlás után szerettem bele az NBA 2K20-ba is. Szóval azért sokból egyszer megéri.
PSprices-on meglepő módon csak két játékot figyelek. A Wreckfest-tet és a Snowrunnert. Mindkettő épp akciós, de most nem kellenek. TLoU2, aztán a csucsima. Szerencsére a CP2077-en toltak megint, szóval ott megint lesz idő játszogatni ezzel-azzal novemberig. Bár ott már szerintem a Ps5 is befigyel majd. NBA 2K21-re is egyre nagyobb esélyt látok. Eddig se vásárolgattam fegyelmezetten, de most már a logisztikát is elengedtem, hogy számon tartsam a játékaimat.
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #251020 üzenetére
32 óra volt egy olyan csávónak aki mindent összeszedett. Én nem számítok 40-re azért. Bár elég lassan nyomom a harcokat mert próbálom stealthben megoldani és félek hogy észrevesznek. Aztán mégis észrevesznek, megölnek, és kezdhetem elölről...
Itt egy végigjátszás, kevesebb mint 10 óra
-
Jim-X
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz
30z.Samu #250989 üzenetére
Gondolkodtam az elmúlt időszakban ezen. Én nem nagyon voltam felcsigázva a játéktól, a hype elment mellettem, úgy voltam vele, hogy majd játszok vele vmikor, sőt, istenkáromlás de most is jobban vágyom egy jó kis Minecraft Dungeon partyra.
És itt jön a DE.
Szinte késztetést éreztem arra, hogy megvegyem első nap a játékot a spoilerek miatt, mert ha van játék amiben számít a sztori, akkor ez az.
Nem járhatok csukott szemmel, kikapcsolva a netet, mert sokan nem tudnak uralkodni magukon, viszont akkor is fura számomra, hogy a vásárlásnál nagyobb motivációt jelentett a spoilerek elkerülése, mint az élmény megélése. -
-
Batyops
aktív tag
válasz
30z.Samu #250838 üzenetére
Úgy van! Tegnap hajnal 4-ig nyomtam most keltem nemrég megyek is folytatom. Mondtam is a páromnak hogy most egy időre elveszit aztán majd visszatérek . Az értékeléseken meg ne rugózzatok nem mindenkinek lehet jó az izlése
. Minőségi cucc akit érdekel a műfaj nem fog csalódni.
-
Zoleee83
addikt
válasz
30z.Samu #250646 üzenetére
Nekem csalódás, nem az 1 hónapnyi csúszás, csak ha már a CDPR-ben sem lehet bízni akkor kiben?
Idén szinte ezt az 1 játékot vártam, majdnem vettem egy CP box bundlet, de inkabb nem, így meg pláne. Esélyes hogy be akarják vonni a PS5-öt is .@Seth - Lehet eltolom a PS5 vételt jövőre, tele a backlog, megvár. Tipródom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- Akciókamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest