Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #6671 üzenetére
Ebben a játékban még sose tűnt egy ellenfél sem csalónak, pedig nekem is csak 50-60 fps-em van. Nem érzem annyira hátránynak, mint egy rendes kompetitív játékban. Ez casual game, ide bőven elég ennyi is. Vittem már le FHD-ra a felbontást, úgy 80-100 fps-em volt, de semmivel se éreztem jobbnak.
-
sagem
addikt
válasz
Jinxb1rd #6671 üzenetére
Nem érdekel a hosszútáv? Miért, Te nem szeretnél még mondjuk 2 évig játszani a játékkal, úgy hogy folyamatosan fejlődik közben? Ha nem hosszútávra rendezkednek be, akkor lehet, hogy lesz egy neked megfelelő, stabil játék, amivel 7 hónap múlva alig játszanak majd, mert addigra mindenki szénné unja, és akkor azért lesz a sírás, hogy nincs elég játékos és miért nem csinálták gyorsabban az újdonságokat..
Részemről +1 gyuribacsi88 írásának, én is hasonlóakat írtam korábban, nincsenek csodák, mindenki mindent akar, azonnal
EA játék, legyen tartalmas, stabil, olcsó..ez így egyszerre nem fog menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest