Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz Jinxb1rd #10452 üzenetére

    Nekem, és pár havernak sem igazán adja.
    Kb. közlekedni értelmesen úton lehet, a többi részen sokszor gyalog gyorsabban halad az ember mint kocsival.
    Plusz nem tudom de nekem elve lassú az összes jármű a motoron kívül. Pl a kisbusszal fel se bírsz menni egy nagyobb dombra :D
    Ezen kívül szerintem túl sok az épület, és azok is össze vissza vannak elhelyezve egymástól, nehéz néha kiigazodni melyiket lootoltad, vagy melyiket nem.
    Távolról szintén nehezebb kivenni, hogy hol vannak mondjuk nyitva az ajtók, hol voltak és hol nem, mint pl az "eredeti" mapon.
    Lagg az nem kicsit van amúgy, sokszor játszhatatlan, és nem csak a leérkezést követően, hanem később is a játék folyamán.
    4-es scope meg kb vicc. Kar98-al legalábbis nekem az. Nem tudom, hogy változtattak e valamit a dolgokon, vagy szimplán a lagg & desync miatt de egy helyben álló csávót képtelenség ellőni.
    Olyan is volt, hogy enemyt lőttek oldalról, 2x fröccsent a vére, én is elhiteltem kar98-al és nem halt bele... :W
    Ezek az elnevezések is amúgy...hát valami borzalom :D
    Értem én, hogy spanyolost akartak hűen a térképhez de az angol egyszerűbb lett volna.
    Kommentátoroknak fel kell kötni majd a gatyájukat ;]

    #szerk
    Plusz amit feltűnt, hogy volt olyan ahol pl 4db SKS volt relatív közel egymáshoz, illetve volt egy kör ahol egy nagyobb részen 8db 4x scope volt. Nem tudom ez most csak a test szerveren van így állítva, vagy később is így lesz, de azért ez vicc.
    Amit még szintén észrevettünk, hogy Medkit/FA/booster/ nem nagyon van, vagy a korábbi mapphoz mérten jóval kevesebb. Bandázs még úgy ahogy akad is.
    Scope nélkül kb meg is haltál ha menned kell nagyobb távot. Kocsikból (főleg a terepjáró) irreálisan gyorsan fogyik a cumó szerintem. Bár ez még okés is lenne, hisz az UAZ is ilyen volt, de ott volt Dacia ami egész sokat elment. Itt max a Buggy az ami ér valamit.
    De abban teljesen egyet értek veled, hogy így lassult sokat a játékmenet, valamint hogy kevesebb lett az akció.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák