Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Azonnali fotós kérdések órája
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Kb. ezek a dolgok fogalmazódtak meg bennem is.
Szerintem sohasem nyer senki, ez egy MMO. WoW-ban és lassan 10 éve megy a csatározás a felek között. A lényeg a szórakozás, de végülis annak sincs több értelme, hogy egy FPS multijában van 10 map amit örökké nyomatsz, tart fél óráig mindig nyer valaki, jön a következő, stb. De lehet, hogy van ilyen eredményhirdetés minden hónapban, hogy ki birtokolta a legtöbb területet..
A megkülönböztetéssel nekem is voltak bajaim, pedig BF1942 multizni szoktam és ott sincs plusz bekeretezés meg mindenféle jelölés a hülyegyerekeknek, hogy igen, ez az ellenség ezt lődd... Meg kell szokni, főleg a sötétben döntse el az ember, hogy ez most ki. Asszem az ellenség nevét nem írja ki a játék amikor rácélzol. De ez sem biztos. xd
Ha megtámadsz egy monumentális bázist szerintem nem kell csodálkozni, hogy nem látod h ki öl meg, ne rambózz be, hanem fedezékekben mozogj talán úgy jobb lesz. xd
Ezt tegnap vettem fel:
http://www.youtube.com/watch?v=k_k965F7ahA
Tekerd 0:48-hoz, hogy beálltak már védekezni.
Az ellenség meg jött fel azzal a valamivel ami feldob. Szétröhögtem magam amikor megláttam. xd
Új hozzászólás Aktív témák

- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem sohasem nyer senki, ez egy MMO. WoW-ban és lassan 10 éve megy a csatározás a felek között. A lényeg a szórakozás, de végülis annak sincs több értelme, hogy egy FPS multijában van 10 map amit örökké nyomatsz, tart fél óráig mindig nyer valaki, jön a következő, stb. De lehet, hogy van ilyen eredményhirdetés minden hónapban, hogy ki birtokolta a legtöbb területet..