- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én speciel nem tudom mi tévő legyek.
Van egy teljesen jól működő bétás Sony fiókom béta csekélységekkel(bétás válldísz, elvileg egy szett camo), teljes Steam kompatibilitással(ami fontos), viszont a Sony dollár+20% árazása nagyon nem tetszik(drágább mint az euro ár), és a Sony a jelenlegi dombornyomott kártyámat sem fogadja el valamiért(előfizetés csak kártyával lehetséges). Persze ez addig nagyon nem fontos, míg egy forintot nem költök rá, de ha később összeszedik magukat, és egy tényleg élvezhető MMOFPS-t faragnak a jelenlegi összevisszaságból, akkor akár havidíjat is fizetnék nekik.Prosiebenéknél alapból euro van, talán a kártyám is elfogadnák, de Steam-el az nem megy, csak a saját eu kliensükkel, ami viszon vagy működik rendesen, vagy nem. Én minden további nélkül arra számítok, hogy az EU klienssel több gond lesz, mint a Sony saját változatával.

-
Föcsök
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Így igaz már tényleg jó. Leszedtem x-jére is és most már mikor belépek és elfogadom azt a szart egyből bejön a launchpad és elkezdi tölteni! Jaj de jó, köszi az infot BigBlackDog!

Új hozzászólás Aktív témák

- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- EAFC 26
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Crimson Desert
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van egy teljesen jól működő bétás Sony fiókom béta csekélységekkel(bétás válldísz, elvileg egy szett camo), teljes Steam kompatibilitással(ami fontos), viszont a Sony dollár+20% árazása nagyon nem tetszik(drágább mint az euro ár), és a Sony a jelenlegi dombornyomott kártyámat sem fogadja el valamiért(előfizetés csak kártyával lehetséges). Persze ez addig nagyon nem fontos, míg egy forintot nem költök rá, de ha később összeszedik magukat, és egy tényleg élvezhető MMOFPS-t faragnak a jelenlegi összevisszaságból, akkor akár havidíjat is fizetnék nekik.