Hirdetés
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Igen, viszont: én néha játszok reggel 6-7 óra körül is Ceresen . Akkor minden normális nagyjából ha kis csatákba mentem és a skillemre voltam hagyva, akkor jöttek a 12-es kd ratiok. Most már 2 alatt vagyok mindig, bámilyen kicsi is a csata, kivéve, ha csak sniperezek . Korábban mindenki az outfitemből (üdvözlégy crey
) azt mondta, hogy a szerver-kliens oldal közötti "időeltolódás" stb stb, ami akkor igaz is volt. Most már viszont tényleg olyan, mintha minden egyes ellenség wallhackos aimos damage hackes csávó. Engem ez borított ki a legjobban, ezért nem játszottam egy csomó ideig. Nemrég visszamentem, de már egyáltalán nem játszok közel vagy közép harcot, csak sniperrel megyek, ott kisebb az esélye annak, hogy ilyen problémával találkozok. Másrészről az idegesít, hogy az infiltrator cloakja csak akkor láthatatlan, ha guggolok de nem mozgok, ha állok vagy mozgok, semmit sem ér, még egy 1-es szintű játékos is észrevesz."My ping is ususally 100, however it sometimes randomly increases to 600" - ilyeneket lehet olvasni a fórumon. 600 ms?!?!? Ha egy cs 1.6 szerverre felmegyek bannolnak ha több mint 40
Igaz, hogy más játék más rendszerigényekkel, de ez akkor is szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) azt mondta, hogy a szerver-kliens oldal közötti "időeltolódás" stb stb, ami akkor igaz is volt. Most már viszont tényleg olyan, mintha minden egyes ellenség wallhackos aimos damage hackes csávó. Engem ez borított ki a legjobban, ezért nem játszottam egy csomó ideig. Nemrég visszamentem, de már egyáltalán nem játszok közel vagy közép harcot, csak sniperrel megyek, ott kisebb az esélye annak, hogy ilyen problémával találkozok. Másrészről az idegesít, hogy az infiltrator cloakja csak akkor láthatatlan, ha guggolok de nem mozgok, ha állok vagy mozgok, semmit sem ér, még egy 1-es szintű játékos is észrevesz.
Igaz, hogy más játék más rendszerigényekkel, de ez akkor is szánalmas.