- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Igen, viszont: én néha játszok reggel 6-7 óra körül is Ceresen . Akkor minden normális nagyjából ha kis csatákba mentem és a skillemre voltam hagyva, akkor jöttek a 12-es kd ratiok. Most már 2 alatt vagyok mindig, bámilyen kicsi is a csata, kivéve, ha csak sniperezek . Korábban mindenki az outfitemből (üdvözlégy crey
) azt mondta, hogy a szerver-kliens oldal közötti "időeltolódás" stb stb, ami akkor igaz is volt. Most már viszont tényleg olyan, mintha minden egyes ellenség wallhackos aimos damage hackes csávó. Engem ez borított ki a legjobban, ezért nem játszottam egy csomó ideig. Nemrég visszamentem, de már egyáltalán nem játszok közel vagy közép harcot, csak sniperrel megyek, ott kisebb az esélye annak, hogy ilyen problémával találkozok. Másrészről az idegesít, hogy az infiltrator cloakja csak akkor láthatatlan, ha guggolok de nem mozgok, ha állok vagy mozgok, semmit sem ér, még egy 1-es szintű játékos is észrevesz."My ping is ususally 100, however it sometimes randomly increases to 600" - ilyeneket lehet olvasni a fórumon. 600 ms?!?!? Ha egy cs 1.6 szerverre felmegyek bannolnak ha több mint 40
Igaz, hogy más játék más rendszerigényekkel, de ez akkor is szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) azt mondta, hogy a szerver-kliens oldal közötti "időeltolódás" stb stb, ami akkor igaz is volt. Most már viszont tényleg olyan, mintha minden egyes ellenség wallhackos aimos damage hackes csávó. Engem ez borított ki a legjobban, ezért nem játszottam egy csomó ideig. Nemrég visszamentem, de már egyáltalán nem játszok közel vagy közép harcot, csak sniperrel megyek, ott kisebb az esélye annak, hogy ilyen problémával találkozok. Másrészről az idegesít, hogy az infiltrator cloakja csak akkor láthatatlan, ha guggolok de nem mozgok, ha állok vagy mozgok, semmit sem ér, még egy 1-es szintű játékos is észrevesz.
Igaz, hogy más játék más rendszerigényekkel, de ez akkor is szánalmas.