Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #71562240 #520 üzenetére

Sajnos nem érhető tetten az a zene-fogyasztói kultúra, ami befogadóvá/érdeklődővé tenné az embert iránta, ezen keresztül nem is tudja a "beleprogramozott" hatását kifejteni a zene, nincsenek receptorok. Ebből következően az "előjáték", készülődés sem tud izgalmat okozni, igénye sem fog felmerülni, hogy a napi adagját lehetőleg jó minőségben fogyassza el emberünk.

leegyszerűsítve ebben is a mennyiségi fogyasztás lett a mérvadó, minél több = jobb alapon.

A képi tartalommal együtt sokkal jobban "üt" az anyag, nem is szükséges igazán jó hangot tenni alá, és itt talált helyet magának a PC/okostelefon és az YT a "zene"-fogyasztásban.

Én azt sajnálom hogy nem használják az emberek a képzelőerejüket, csak az instant, és az erős ingerek-re fogékonyak, és ezeket szolgáltatja is a szórakoztató-ipar.

Ebből a céleszközből az "és ezt is tudja!!" ugyan ezen az úton alakult ki: a mennyiséget a minőség helyett!

Érték válság van, nagyjából a második világháború után, nem sikerült az amerikaiak abbahagyni a káosz-csinálást, ez így is maradt, "működik" a mai napig.

(#521) 7s26c: Olvastam én is hasonlóról balesetről, illetve a ram tulajdonosának utólagos bevallása szerint, tudott róla hogy hibás lehetett a ram, és vissza is vásárolta, de mivel tanúsított segítőkészséget az ügyemben, nem is illett volna ezek után orron törölnöm. :U

Új hozzászólás Aktív témák