Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#71562240 #520 üzenetére
Sajnos nem érhető tetten az a zene-fogyasztói kultúra, ami befogadóvá/érdeklődővé tenné az embert iránta, ezen keresztül nem is tudja a "beleprogramozott" hatását kifejteni a zene, nincsenek receptorok. Ebből következően az "előjáték", készülődés sem tud izgalmat okozni, igénye sem fog felmerülni, hogy a napi adagját lehetőleg jó minőségben fogyassza el emberünk.
leegyszerűsítve ebben is a mennyiségi fogyasztás lett a mérvadó, minél több = jobb alapon.
A képi tartalommal együtt sokkal jobban "üt" az anyag, nem is szükséges igazán jó hangot tenni alá, és itt talált helyet magának a PC/okostelefon és az YT a "zene"-fogyasztásban.
Én azt sajnálom hogy nem használják az emberek a képzelőerejüket, csak az instant, és az erős ingerek-re fogékonyak, és ezeket szolgáltatja is a szórakoztató-ipar.
Ebből a céleszközből az "és ezt is tudja!!" ugyan ezen az úton alakult ki: a mennyiséget a minőség helyett!
Érték válság van, nagyjából a második világháború után, nem sikerült az amerikaiak abbahagyni a káosz-csinálást, ez így is maradt, "működik" a mai napig.
(#521) 7s26c: Olvastam én is hasonlóról balesetről, illetve a ram tulajdonosának utólagos bevallása szerint, tudott róla hogy hibás lehetett a ram, és vissza is vásárolta, de mivel tanúsított segítőkészséget az ügyemben, nem is illett volna ezek után orron törölnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest