Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fujifilm X
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pardoc
tag
No én is bedőltem a Pixmániának. Mondjuk aminek az a rövidítése, h PM már nagyon jó nem lehet.
Ez eset a következő: A honlapon öles betűkkel leírva, h amennyiben 20-ig leadja rendelését azt karácsony előtt kiszállítjuk.
Nomost sebtiben rendeltünk is egy nyomit kari ajándéknak, "Gondtalan Vásárlási Szerződéssel" (ennél a pontnál érte el a rendelés értéke egy 20km-re levő boltban az áru értékét, dehát mégicsak kényelmesebb ha házhoz jön, nem? jó hüje vagyok), meg persze a szállítási díjjal. Pénz átutal, másnap jött a visszaigazolás, h megjött a lé, csomagolják az árut. Másnapra átpanttant kézbesítés státuszba. Király, megjön pénteken. De nem. Sőt még ma sem. Gyorsan felhívtuk a kézbesítő céget, h mizu, mikor jöttök, erre ők elképdeve, h nekik ilyen nincs, mondjuk rendelés számot. Hogy mit? Mármint pixmániás van, de nekik valami másik szám kell, ami nincs. Na ez baj, mert akkor az még minimum 3 nap míg meglesz. Márhogy a szám. Namost a nyomonkövetésnél azt írja h kiszállított, a kiszállításnál meg nem írja h kiszállított meg dátumot sem. Na akkor gyorsan felhívom a PMet h mi van, de hát nincs számuk! Bakker...sőt most visszahívás dolog sem él, írhatok emailt, vagy a honlapjukról reklamálhatok, de ennyi. No beírtam nekik, h irgum burgum, azonnali visszahívás, stb, persze semmi nem történt, jött egy visszaigazolás, h 24 munkaórán belül értesítenek... ??!!?? Mi van?! Nagyon remélem h az egész csak 1 félreértés, de ha nem akkor tuti ölre megyek velük, nem csak a termék árát fogják visszafizetni, hanem az elcseszet karácsonyomat is.
Tanulság: az online vásárlás még mindig nem megbízható, vagy legalábbis csak ott vásárolj ahol meg van adva egy telefonszám az elérhetőségek között. Ja: és ne dőlj be Gondtalan Vásárlási Szerződésnek, mert ez még rátesz egy lapáttal (valami 2000Ft)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest