Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pardoc

tag

No én is bedőltem a Pixmániának. Mondjuk aminek az a rövidítése, h PM már nagyon jó nem lehet.
    Ez eset a következő: A honlapon öles betűkkel leírva, h amennyiben 20-ig leadja rendelését azt karácsony előtt kiszállítjuk.
    Nomost sebtiben rendeltünk is egy nyomit kari ajándéknak, "Gondtalan Vásárlási Szerződéssel" (ennél a pontnál érte el a rendelés értéke egy 20km-re levő boltban az áru értékét, dehát mégicsak kényelmesebb ha házhoz jön, nem? jó hüje vagyok), meg persze a szállítási díjjal. Pénz átutal, másnap jött a visszaigazolás, h megjött a lé, csomagolják az árut. Másnapra átpanttant kézbesítés státuszba. Király, megjön pénteken. De nem. Sőt még ma sem. Gyorsan felhívtuk a kézbesítő céget, h mizu, mikor jöttök, erre ők elképdeve, h nekik ilyen nincs, mondjuk rendelés számot. Hogy mit? Mármint pixmániás van, de nekik valami másik szám kell, ami nincs. Na ez baj, mert akkor az még minimum 3 nap míg meglesz. Márhogy a szám. Namost a nyomonkövetésnél azt írja h kiszállított, a kiszállításnál meg nem írja h kiszállított meg dátumot sem. Na akkor gyorsan felhívom a PMet h mi van, de hát nincs számuk! Bakker...sőt most visszahívás dolog sem él, írhatok emailt, vagy a honlapjukról reklamálhatok, de ennyi. No beírtam nekik, h irgum burgum, azonnali visszahívás, stb, persze semmi nem történt, jött egy visszaigazolás, h 24 munkaórán belül értesítenek... ??!!?? Mi van?! Nagyon remélem h az egész csak 1 félreértés, de ha nem akkor tuti ölre megyek velük, nem csak a termék árát fogják visszafizetni, hanem az elcseszet karácsonyomat is.
    Tanulság: az online vásárlás még mindig nem megbízható, vagy legalábbis csak ott vásárolj ahol meg van adva egy telefonszám az elérhetőségek között. Ja: és ne dőlj be Gondtalan Vásárlási Szerződésnek, mert ez még rátesz egy lapáttal (valami 2000Ft)

Új hozzászólás Aktív témák