- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
Aktív témák
-
Azt hiszem, a Radeon 8500 topicban megkértem az embereket, győzzenek meg, hogy nekem szükségem van egy GeForce3 vagy a fent említett ATI kártyára. Nos lehet, hogy csak elkerülte mindenki figyelmét a hozzászólásom, de senki(!) nem akart meggyőzni...
Én azt mondom, hogy amíg ki nem jön a Doom3, az Unreal2, a Kreed vagy a hozzájuk hasonló DX8-at vagy DX8.1-et használó játékok (most talán csak az Aquanox van kint mint ilyen), addig senkinek sincs igazán szüksége egy GeF2 Ti kártyánál jobbra. Úgy látom, te 60e forint tanulópénzt adtál ezért a tudásért... :)
Aki rálát egy kicsit is a játék- és videókártya-piacra, saját magától és ingyen rájöhet erre a tényre.
Tehát ráér még a nyárig halasztani a jó öreg GeF2 cseréjét!
Emellett itt van a SIS is mint új versenyző, lehet, hogy jobb áron fejlettebb hardvert tud kínálni mint az nVidia a ''szutyok'' GeF4 MX sorozata. -
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged