Hirdetés
Aktív témák
-
csabka
csendes tag
Hi!
És akkor most mi a megoldás?Csak tuner?Van a kártyán 1 kis bemenet az lenne a külsö hangja?
Amugy köszi a gyors reagálást!! -
csabka
csendes tag
Hi!
És akkor most mi a megoldás?Csak tuner?Van a kártyán 1 kis bemenet az lenne a külsö hangja?
Amugy köszi a gyors reagálást!! -
csabka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ugyanilyen kártyám van,nagy nehezem sikerült beüzemelni,DE a tv tuner része tökéletes kép,hang jo.Az s-video bemenetnél csak kép van hang nincs,kompositnál ugyanez.Kérdésem az lenne hogy az s-video mellé kell e még külsö hangkábel(belsö csatlakozik a hangkártyához),kompositnál ugyanez a jelenség,v valami beállitást kell még?Már mindent probáltam, semmi.Aki vmit segitséget tud nekem irni megköszönném..Igy nem tudok semmi anyagot megcsinálni.
HELP! -
csabka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ugyanilyen kártyám van,nagy nehezem sikerült beüzemelni,DE a tv tuner része tökéletes kép,hang jo.Az s-video bemenetnél csak kép van hang nincs,kompositnál ugyanez.Kérdésem az lenne hogy az s-video mellé kell e még külsö hangkábel(belsö csatlakozik a hangkártyához),kompositnál ugyanez a jelenség,v valami beállitást kell még?Már mindent probáltam, semmi.Aki vmit segitséget tud nekem irni megköszönném..Igy nem tudok semmi anyagot megcsinálni.
HELP!
Aktív témák
- Akciókamerák
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest