Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
netboy
senior tag
Hellósztok!
Vettem a Media Markt-ban egy Pinacle Pctv stereot! Nekem a frissítést se kellett leszednem mert megy! (sp 2-m van)
Minden szép és jó!
Megtalált minden csatornát és valahonnan leszedte a nevét is a talált csatornának pedig sima antennánk van nem kábel tv!
Ami nem tetszett: Com portos az infra! de nem tudom miért amikor van rajta csatlakozó is...
Továbbá segítségeteket kérném! Kellene egy rádióvevő softver hozzá mert em kaptam(ha jól tom)
Továbbá az m1 nálunk nagyon gáz és nem találta meg! (azaz megtalálta de sistereg a hang pedig az tiszta! Tehát nem tudja valaki az M1 sugárzási frekvenciáját?
bye
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest