Legfrissebb anyagok
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
PROHARDVER! témák
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
jesusbro
csendes tag
Lehet vele sokkal szebben is felvenni, mondjuk mjpegbe vagy huffyuv-ba, akar 720*576 os felbontasban. Azt meg szépen konvertáljátok át dvd formátumba és írjátok ki. A sajat programjat felejtsetek el, keressetek valami jobbat.
Én jó sokat szoptam már vele, egy ideje csak tvt nézek rajta dscalerrel, úgyhogy nem emlékszem pontosan, hogy milyen driverekkel captureoltam
Elvileg jó minőségű kártya nagyon, csak az eredeti drivere egy rakás szar, a supportról nem is beszélve, és kegyetlen sokat kell vele szenvedni..
De ha egyszer jól beállítod.. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én jó sokat szoptam már vele, egy ideje csak tvt nézek rajta dscalerrel, úgyhogy nem emlékszem pontosan, hogy milyen driverekkel captureoltam
Elvileg jó minőségű kártya nagyon, csak az eredeti drivere egy rakás szar, a supportról nem is beszélve, és kegyetlen sokat kell vele szenvedni..