- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
Aktív témák
-
sze-ky
csendes tag
A feleségem hobbija családi videók készítése és az ismerősök részére lakodalmas videók gyártása. Rendelkezünk egy jogtiszta Pinnacle Studio 10 Plus (kicsit feljavított ...) progival mellyel nagyon meg vagyunk elégedve.
Arra lennék kíváncsi, hogy a téma címében megjelölt szoftver mennyiben másabb az általunk használt videószerkesztőtől, mivel a gyártó lapján közölt adatok alapján ezt nem tudom eldönteni.
Az ott leírtak szerint gyorsabb több effektet tud stb ....
Demo verziót nem találtam, de mivel nekem a 10-is teljes progi és a leendő 11-es is az ezért ez nekem nem lenne mérvadó.
Kérem olyanok írjanak, akik már használták az említett szoftvereket mivel erősen gondolkozom azon, hogy a feleségemnek születésnapjára megveszem a progit, de kb 20.000 forint körüli ára miatt nem tudom megéri-e váltani az újabb verzióra.
Másik kérdésem, hogy számít-e az 11-es verziónál az, hogy XP vagy Wista fut a gépen?
üdv sze-ky
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone topik
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest