Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
sze-ky
csendes tag
A feleségem hobbija családi videók készítése és az ismerősök részére lakodalmas videók gyártása. Rendelkezünk egy jogtiszta Pinnacle Studio 10 Plus (kicsit feljavított ...) progival mellyel nagyon meg vagyunk elégedve.
Arra lennék kíváncsi, hogy a téma címében megjelölt szoftver mennyiben másabb az általunk használt videószerkesztőtől, mivel a gyártó lapján közölt adatok alapján ezt nem tudom eldönteni.
Az ott leírtak szerint gyorsabb több effektet tud stb ....
Demo verziót nem találtam, de mivel nekem a 10-is teljes progi és a leendő 11-es is az ezért ez nekem nem lenne mérvadó.
Kérem olyanok írjanak, akik már használták az említett szoftvereket mivel erősen gondolkozom azon, hogy a feleségemnek születésnapjára megveszem a progit, de kb 20.000 forint körüli ára miatt nem tudom megéri-e váltani az újabb verzióra.
Másik kérdésem, hogy számít-e az 11-es verziónál az, hogy XP vagy Wista fut a gépen?
üdv sze-ky
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- S21 256/8 dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest