Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hatalmas, 16K felbontású, szemüveg nélküli 3D kijelzőt villantott a BOE
Aktív témák
- 

Miért nem jelentkezik miszter Fawkes? :) 
- 

_Volkovy_ nagyúr Fawkes:abszolúte nem akarlak befolyásolni döntésedben,de Vikthor egy másik topicban megemlítette,hogy 20-30k körüli összegért venné át az ST6E lapot.:P 
- 

fawkes? remélem nem nyaralsz... :F 
- 

Fawkes? :U 
- 

Fawkes? 
- 

Versus123 aktív tag nekem meg a proci kéne de nagyon:))ha esetleg érdekel a biznic írj lécci a klacus@hotmail.com ra....(nem nagyon vagyok netnél..) 
- 

Nite őstag Igen, de ha a pci/agp leosztást mindig ugy állítod be, hogy minél közelebb legyen az alapórajelhez, akkor nem lesz gond! 
- 

Gismo addikt És ha az FSB-t 133-ról növelem tovább akkor a PCI/AGP is nől majd igaz? 
- 

Gismo addikt De ha beállítom fullra az Anisotropic filtert meg az Antialiasing-ot és a Vertical Sync-et akkor csak 2200 pontot kap! 
 Az Ati Radeon 9200 ugyanezzel a beállítással mennyit kapna?
 Lehet h mégse Radeon 9200 verő a Gef3 ti200?
 [Szerkesztve]
- 

Gismo addikt Na beállítottam mndent fullra!DMark01SE-ben 4200 pont helyett 5600! 
 Alakul a kicsike!
- 

Fawkes őstag nemtom mi olyan vicces ezen...Láttam már 1,4 tua-t menni 200-on...Hangsúlyozom egyszer láttam 1 darabot extrém hűtéssel...De ugye ez tök vicces...hahaha....Nem értem amit az ember nem lát az lehetetlen?Igaz én sem hittem a srácnak amíg meg nem mutatta...Na de mindegy.... 
- 

Gismo addikt Jaa akkor már értem! 
 Ha 4:3:1-en megy akkor az FSB csak 99~100MHz igaz? Azért kell 4-re tenni az FSB-t, hogy 133-on mennyen!
 OK!
 Köszi!
 [Szerkesztve]
- 

Gismo addikt Akkor az AGP csak 2X-esen fog majd menni? 
- 

Gismo addikt Na hi! 
 Lenne egy kérdésem:
 Van egy 1GHz Tualatin cerkám és egy ST6 non-Raid!
 Eddig 100-as fsb-n ment!
 Ha én ezt felteszem 133-ra, akkor ugye a proci 1330-on fog menni!
 De a kérdés az, hogy ienkor emelődik a PCI frekije is, mert azt a vinyók nem
 nagyon szeretik.
 Tehát emelődött a PCI és AGP frekim?
 Hogy és mit és mre állítsak, hogy a legtöbbet hozzam k a gépből anélkül h veszélyeztetném bármiféle alkatrészem élettartamát?
 Köszi a választ!
 CHÁKÁNY!
- 

g4dg3t senior tag HeLLa!!! 
 Ha jol vettem ki a szavaidbol es egy 1.4-es tua cerkat akrasz hajtani akkor nyugodtan elfelejtheted a 200MHz-es FSB-t...2800MHz egy tuatol eleg durva lenne :)
 Nekem volt anno egy 1.4-es ami egy eleg jol tunigolhato peldanynak szamitott...ez 122MHzx14-et birt max (1708MHz)
- 

Fawkes őstag válasz  Alvin_ti4200

üzenetére Alvin_ti4200

üzenetéreIgen sajna tudom... és a barracudát féltem is meg az adatokat persze...:) 
- 

SLi tag St6 -om volt és nekem is ez volt a gond,hogy nem fix benne agp/pci.De ez az összes többi i815EP chipes lapoknál igy van(ha jól tudom). 
 Max 150mhz es FSB-t érdemes adni mert,és /4 edelni PCI -ra,vagyis ~38mhz et még a pci elbir,és ekkor az AGP 76 mhzen megy.Peszre ha armod birja mehet fsb-vel szinkronban 150mhz en.150mhz es FSB fölött,az alaplai hang meg lekapcsol.
 PIII-S ed 150 FSB-n 1575 mhz en menne,amin tuti,hogy menni is fog.Ezzel a lappal kb itt a határ,persze,ha a pci-ban nincs semmi,akkor ezt még lehet feljebb vinni,a vga-k birják (voodoo3 AGP freq 94mhzen is megy)
- 

Fawkes őstag Nos úgynézki meglesz a procim DE van egy kis gebasz... 
 Ugye ezekben a lapokban nincs fix agp pci freki és [vagy van?:F]és olyan szolgáltatás sincs mint pl ami a VIA-s lapoknál hogy 133mhz-t osztja 4 a 200Mhz-t meg 6 és így 33mhz körülire jön ki a pci freki...ugye ha emelem akkor agpfreki is emelkedik...a legjobb lenne a fix...
 Nem lehet új biossal vagy valahogy megoldani?plíz help...
 előre is Thx...
 [Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő