Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Szia!
Gyári recovery letölthető (pl. a Finless rom-oknak mindig része). A kernel-t, stb. nem is kell bántanod. UG802-n elvileg megy a dual boot is.
Jó lesz az általam feltöltött image is, csak a wifi-t kell beállítani a /etc/modules-ban. Az UG802-ben egyébként teljesen normális wifi van az MK808-hoz képest. -
MGa73
tag
Sikerült addig eljutnom, hogy a recovery területre beflasheltem az RC3-as kernelt illetve az SD kártyára ráraktam a fórumra belinkelt picuntut. Recoveryben újra indítom szépen bejön a picuntu a root123-al betudok jelenkezni. Internet az usb-ethernet átalakítóval egyelőre nincs. Megmagyarázhatatlan jelenség, hogy a wifi kapcsolatom pl. a laptoppal megszakad ha be van dugva a kábel az usb-ethernet adapterbe (átlátszó könig). Mit kell állítanom, hogy legyen vezetékes netem?
-
MGa73
tag
Sikerült addig eljutnom, hogy a recovery területre beflasheltem az RC3-as kernelt illetve az SD kártyára ráraktam a fórumra belinkelt picuntut. Recoveryben újra indítom szépen bejön a picuntu a root123-al betudok jelenkezni. Internet az usb-ethernet átalakítóval egyelőre nincs. Megmagyarázhatatlan jelenség, hogy a wifi kapcsolatom pl. a laptoppal megszakad ha be van dugva a kábel az usb-ethernet adapterbe (átlátszó könig). Mit kell állítanom, hogy legyen vezetékes netem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó I7 10700k processzor alaplappal
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- Asztali PC , i7 6700 , GTX 1080 , 16GB RAM , 480GB SSD
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest