Új hozzászólás Aktív témák
-
bzolika10
aktív tag
Köszi, hogy rábeszéltél, nagyon hasznos ez a cucc. egy sorral ki lehet íratni egész tömböket, ami azért elég jó. igaz volt vagy 1 nap amíg összeraktam a keretrendszert Dockerben, de abszolút megérte, abból is rengeteget tanultam, pl forgattam saját imaget, ami elkerülhetetlen volt. Hálás köszi érte
-
bzolika10
aktív tag
Nem félek tőle csak nincs telepítve, plusz egy dolog amit fel kell raknom. Dockerben futtatom a szervert, amin fejlesztek, hogy könnyebb legyen majd élesbe rakni. A composert már sikerült felrakni, csak a phpspreadsheet valamiért nem akar felmenni, persze a stackoverflowon meg most tartanak karbantartást, amikor van időm vele foglalkozni.
-
bzolika10
aktív tag
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Excelbe szeretnék exportálni egy utf8mb4-es mysql adatbázisból adatokat. Addig már eljutottam, hogy az iconvot kell használnom, viszont sehogy se akar működni, az excelben mindig telljesen más karakterek jelennek meg. A php fájlok is UTF-8-ban vannak írva.
Az excelbe való exportra ezt használom:
header("Content-Type: application/vnd.ms-excel;charset=ISO-8859-2");
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$fileName\"");
Tudnátok benne segíteni, hogy mit rontok el? -
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Olyan probléma merült fel az adatbázisba való felvitel során, hogy ha input formból viszem fel a szöveget, akkor az adatbázisban mindenféle más karakterek jelennek meg az ékezetes karakterek helyén. Viszont teljesen jól működik, csak az adatbázisban látszik, hogy baj van. Ha csv-ből viszek fel adatot azt ékezethelyesen viszi fel. a php.iniben és a html-ben is utf-8-ra van állítva a kódolás, az adatbázisban utf8mb4. Mi lehet a baj?Szerk.: Ha kiszedem a htmlentitiest, akkor jól működik. Csak hát anélkül meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest