Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
disy68 #18462 üzenetére
A plugin-t telepítettem, kipróbáltam, mikor alap beállításon van, akkor a html-t is megjeleníti, de mint szöveges tartalom, nem mint kód. És, amint látjátok a mellékelt képen, nincs olyan beállítási lehetőség amivel ezen változtatni tudnék, hogy html-ként kezelje.
Ha este hazaérek kipróbálom a wp_trim_excerpt-es megoldást.
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Erre a wordpress-es kérdésemre esetleg valaki tudna valami megoldást mondani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
adatfalo
-
adatfalo
senior tag
válasz
fordfairlane #18057 üzenetére
Kezeli már most is, ez egy wordpress-es plugin egyik sora volt (ami már alapból filterezte a form-okat), a Simple Membership-ről van szó egyébként.
-
adatfalo
senior tag
válasz
fordfairlane #18055 üzenetére
Köszönöm szépen, örök hálám!
Legközelebb próbálok ilyen nüansznyi dolgokra önmagamtól rájönni.
-
adatfalo
senior tag
válasz
fordfairlane #18051 üzenetére
<?php echo $auth->get(nl2br("\n", '<br />','company_name')); ?>
Így próbáltam, de tuti szintaxis hibát vétek, mert így nem jelenik meg semmi, de igen ezt kéne használnom, én is az nl2br-re gondoltam, csak őszintén ilyen összefüggésben még sose használtam.
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Egy egyszerű problémával találtam szembe magam, de nem fog az agyam, wordpress plugint irogatnék éppen át, egy beviteli mezőt szeretnék text-area ként használni, úgy, hogy a sortördelés front-end-en is megjelenjen (back-end-ben az admin menüben úgy jelenik meg most is.)
Mit kéne vajon átírnom ezeken:
admin oldali rész:
<textarea rows="4" cols="50" name="company_name" type="textarea" id="company_name" class="code regular-text" value="<?php echo esc_attr($company_name); ?>"><?php echo $company_name;?></textarea>felhaszáló felöli rész:
<div class="swpm-logged-membership-value swpm-logged-value"><?php echo $auth->get('company_name'); ?></div>
Előre is köszi a segítséget!
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Wordpress-hez keresnék plugin fejlesztőt, akit érdekelne az kérem írjon rám privátban. A wordpress fórumban már nagyon-nagy vonalakbankifejtettem.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest