- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
A problémát az alap beállított memory limit okozza... felállítottam 32 megára az alap 8-at most már megnyitja a nagyobb méretű mailokat is... de az lenne a kérdésem, hogy menniyre ajánlott ezt max beállítani, gondolom nem kéne a csillagos égig felengedni ezt a limitet...
-
r3pl4y
aktív tag
Hello!
Eléggé kezdő vagyok még a php terén, de használok egy mail szervert és hozzá egy webmail felületet (xmail, és a T-Dah féle webmail).Na most nekem olyan gondom lenne, hogy amikor csatolmányként 1 mega vagy a fölötti levelet kapok akkor nem nyitja meg, egyszerűen üres kimenetet ad, semmi nem jelenik meg, de ha ilyen 1-200 kb-s adat jön akkor azt szépen meg is jeleniti hiba nélkül... gondolom, hogy ez valami php beállítás miatt lehet... Valaki nem tudná nekem megmondani, hogy mit kellene beállítanom, hogy ne legyen ilyen... vagy teljesen máshol kellene a probléma után néznem?
Üdv!P
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged