- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
vincent001
csendes tag
Sziasztok,
A kérdésem, hogyan tudok gombokat hozzárendelni a funkciókhoz? A következő van . Adott egy Webáruház ahol egy form –al beillesztek a gombot de az csak alap Windowsos lesz( szürke szögletes). Ezt szeretném kiiktatni és a saját dizájnomat odatenni.
Köszi
-
vincent001
csendes tag
Sziasztok,
Ne kövezetek meg de nem rég elvégeztem egy "web programozói tanfolyamot" ami igazából nem sokat ért. Nem is értek a php-hez de nagyon szeretnék csinálni egy webáruházat, aminek egy része már kész is, kosár, hírlevél, belépés....stb de nem tudom összerakni ,hogy hibátlanul működjön. Esetleg nincs köztetek valaki aki tudna" korrepetálni " reális áron esetleg IX vagy a XXI kerület közelében? Azt tudom ,hogy sokan elvállalnák az oldal készítését több száz ezer forintért de nincs is erre ennyim illetve érdekel a téma és érteni is szeretném, hogy mi miért működik.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest