Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen TV-t vegyek?
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
CSorBA
üzenetére
Az IrfanView is képes generálni statikus képgalériát, de pont azon volna a hangsúly, hogy egyszer felrakom, beállítom, és elfejeltem utána. Csak FTP-n másolom át az új képeket, és már tudom is másnap mutogatni akár a munkahelyen is.
Ezt találtam eddig, valami ilyesmire gondoltam. Pár dolgot azért módosítok rajta, de nagyon nem akartam volna nulláról kezdeni.
-
sanzi89
addikt
Vannak a családi fotóim mappa szerint rendszerezve, és jó volna valamilyen megjelenítés amit böngészővel lokálisan vagy távolról el lehetne érni. Erre kellene valamilyen megoldás.
Amiket eddig találtam azok inkább weboldalba ágyazhatóak voltak, és csak pár kép megjelenítésére lettek tervezve. Vagy csak nem találtam még jót...
-
sanzi89
addikt
Tudom nem tartozik szervesen a topikhoz, de jobb helyet nem találtam a kérdésemnek.
Van egy hálózati szerverecském, amin bizonyos mappa rendszerben vannak képet. Ezt szeretném valamilyen php-s galérián keresztül megjeleníteni, valami hasonló módon, mint pl a Picasa. Erre létezik valamilyen egyszerű és ingyenes megoldás? Vagy használ valaki már ilyesmit?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EliteBook 860 16 G10 27% 16" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox series X+kontik+füles ajándék tölthető elemekkel és töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest