Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
CSorBA #11013 üzenetére
Az IrfanView is képes generálni statikus képgalériát, de pont azon volna a hangsúly, hogy egyszer felrakom, beállítom, és elfejeltem utána. Csak FTP-n másolom át az új képeket, és már tudom is másnap mutogatni akár a munkahelyen is.
Ezt találtam eddig, valami ilyesmire gondoltam. Pár dolgot azért módosítok rajta, de nagyon nem akartam volna nulláról kezdeni.
-
sanzi89
addikt
Vannak a családi fotóim mappa szerint rendszerezve, és jó volna valamilyen megjelenítés amit böngészővel lokálisan vagy távolról el lehetne érni. Erre kellene valamilyen megoldás.
Amiket eddig találtam azok inkább weboldalba ágyazhatóak voltak, és csak pár kép megjelenítésére lettek tervezve. Vagy csak nem találtam még jót...
-
sanzi89
addikt
Tudom nem tartozik szervesen a topikhoz, de jobb helyet nem találtam a kérdésemnek.
Van egy hálózati szerverecském, amin bizonyos mappa rendszerben vannak képet. Ezt szeretném valamilyen php-s galérián keresztül megjeleníteni, valami hasonló módon, mint pl a Picasa. Erre létezik valamilyen egyszerű és ingyenes megoldás? Vagy használ valaki már ilyesmit?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Marvel Snap
- Hálózati / IP kamera
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest