- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RaPiDsHaRe #18454 üzenetére
Szerintem ezzel elkezdhetsz foglalkozni. Környezetnek én a Xampp vagy wamp csomagokat ajánlom. Notepad++ ehhez elég, később valami rendes IDE-re is szükséged lesz, mint például a PHPStorm.
mobal,
-
válasz
RaPiDsHaRe #18452 üzenetére
Ahhoz, hogy "érelmes" szinten elsajátítsd minimum kell 1 év.
-
fordfairlane
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #18449 üzenetére
Könnyű elkezdeni programozni php-ban, vagy javascriptben, de ahhoz, hogy kiismerd alaposan, ahhoz ugyanúgy évek kellenek, mint bármely más programozási nyelv esetében.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #18449 üzenetére
Ez ilyen "én vagyok a jani mert 2 hét alatt tanultam meg ezt meg ezt" duma. Attól, hogy valaki meg tud írni valamit amit úgy ahogy működik nem jelenti azt, hogy tud is benne programozni. Illetve az, hogy tudja használni a ciklusokat nem jelenti azt, hogy tud programozni. A nyelveknek amúgy is vannak sajátosságai, amiket csak tapasztalat alapján lehet megtanulni.
-
cidalain
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #18446 üzenetére
Szoval kb olyan a kerdes, mintha bolti eladot akarnal 2 het alatt vakbelmutetre kikepezni 2 het alatt... Szerintem nem lesz valami produktiv az ember 2 het utan.
De persze el fog tudni potyogni, csak minden feladat 80%-at a google-ozes fogja kitenni. Szerintem. -
válasz
RaPiDsHaRe #18446 üzenetére
PHP egy szkript nyelv. Könnyen el lehet sajátítani. Két hét alatt lehetséges, hogy összehozol benne valamit - de szerintem semmi komoly. Már lassan 6 éve foglalkozom vele és még számomra is van benne újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest